Weee ... So, s-o luam de la capat : el isi serbeaza ziua, cu toti prietenii, mai putin cu tine! TU, il iubesti si ti-e frica sa nu-l pierzi. Intrebarea mea e urmatoarea : POTI SA PIERZI CEVA CE N-AI AVUT NICIODATA? Adica poti sa pierzi iubirea lui daca n-o ai?
Draga mea, incearca sa gandesti logic si nu te minti singura. Nu face crize de gelozie sau ceva de genu. Foarte bine, sa-si tina ziua. Perfect. In cazul asta, TU n-ar mai trebui sa ai nimic de vorbit cu el, NIMIC.
Stiu ca n-o sa mai iei in seama. ca ahhh ce stiu ce-i de pe TPU.
Ar trebui sa ti cont de sfaturile noastre, pentru ca aici ajutam si nu vorbim aiurea.
Cel putin eu am trait ceea ce traiesti tu. Dar am fost suficient de desteapta, incat sa renunt pana nu era mai grava situatia. Tu ai sa-l indragesti mai mult. Si stii de ce? nu pentru c-ar fi el cine stie cine, ci pentru ca e indiferent cu tine si face ce vrea din tine. Cum sa nu te invite la petrecere?! Tu trebuia sa fi prima invitata. Eu cred ca pentru asta n-ar fi trebuit sa postezi tampenia aia ce-ai scris-o mai sus. Trebuia sa ne postezi altceva. Cum ca e nesimtit si esti mandra ca ai pus capat relatie pentru asa ceva.
Bafta draga, sper ca ai reusit sa intelegi ce-am vrut sa zic, iar daca ai inteles, sa pui si in aplicare .
Mda este dificil.Iti voi spune ce cred
1)Tu si inteles gresit sau cineva stie ca el te place si face asa in felul acesta ca sa nul mai placi si sati ia locul
2)Nu e potrivit pentru tine exista foarte foarte multi baieti
3)Nu trage concluzii pripit fara dovezi reale!
4)Succes
Pff..gandesc exact ca AngelGirl5, serios, sau nu stiu ar trebui sa-l intrebi: dc tocmai pe mine nu ma inviti? poate are pe alta, mai stii?
beausingurlamasamea întreabă: