| LittleRed a întrebat:

Am nevoie de niste ajutor...Imi place foarte mult de un baiat si am fost cu el, dar i-am dat papucii. A fost o perioada dupa despartire cand ne placeam unul pe altul, dar cu amandoi suntem timizi, n-a facut nimeni primul pas. Perioada aceea a trecut, insa eu am continuat sa il plac in timp ce el era cu alte fete ceea ce ma ranea ingrozitor. Intr-o zi, disperata de atata gelozie si suferinta, i-am zis ca il plac, iar el mi-a raspuns cu o fata de genu "straight face" ca stie. Am plecat de langa el, deoarece inima imi batea nebuneste si ma temeam sa nu fac vreo criza pe acolo. In seara acelei zi, o prietena de-a mea a votbit cu el(fara sa o rog eu) si mi-a zis ca : il enervez cu obsesia mea stupida fata de el si ca ar trebui sa il las in pace. Toate astea s-au intamplat vineri, iar maine e luni si mi-e rusine si frica sa dau ochii cu el. Mie greu sa cred ca nu ma mai place, deoarece dupa ce i-am zis ca il plac, se uita in ore la mine, iar in pauzea iesea din clasa si mereu am parte de tot felul de coincidente care se intampla in fiecare zi si de foarte multe ori. Vreau sa il uit. Daca nu e sincer cu mine si mereu ma raneste, asta vreau sa fac, sa-l uit.
P. S.: Dupa faza in care i-am zis ca il plac si el a zis ca stie, nu mi-a mai zis nimic altceva, daca ma place sau nu.
Vreau un sfat...sa il uit sau sa continui sa lupt? Spuneti-mi si cum! Sunt foarte distrusa...

Răspuns Câştigător
| SEkaty3 a răspuns:

Si am si o prietena care a trecut prin ce treci tu..si ghici ce: acum sunt impreuna!
Si eu trec printr-o faza asemanatoare, doar ca eu nu i-am spus ca il placbig grin
Sa stii ca te place dar poate e cam timid sa recunoasca, continua sa lupti ca sigur va iesi ceva bun!happy
Luni la scoala daca se uita la tine, uitate si tu in ochii lui si fai ochi dulci big grin
O alta metoda ar fi sa te prefaci ca nu-ti mai pasa si nu-i da importanta. daca el te place va incepe sa faca anumite gesturi, roata se intoarce(metoda asta functioneaza, functioneaza si la mine)rolling on the floor
Deci bafta luni la scoala! fii tu insuti happy
pup:*

| SEkaty3 a răspuns (pentru SEkaty3):

Multumesc pentru fundita!:*:*happy

4 răspunsuri:
| Mann02 a răspuns:

Sfat: sa il uiti, daca nu merge treaba nu merge, nu poti sili ca nu iti va trece depresia usor, incearca sa vorbesti si cu alte persoane, sa iesi din atmosfera respectiva, iesi cu prietenii in oras, uita-te la o comedie.
Suntem aici, daca ai nevoie sa discuti cu cineva, trimite-ne un mesajwinking

| Neviii a răspuns:

Nu ai pentru ce lupta daca baiatul nu te mai place sad daca i-a spus prietenei tale asa..luni mergi la scoala indiferenta..ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat si nu il mai privesti deloc..ba din contra incearca sa ai in preajma cat mai multi baieti. povesteste cu ei razi dar atat.vezi cum reactioneaza.Succes!

| elyiyk a răspuns:

Exact asta mi s-a intamplat si mie acum vreo 2 ani. Iti sugerez sa il uiti pentru ca nu mai are rost sa lupti pentru el. Chiar daca vei mai simti ceva pentru el, vei cunoaste alti baieti la care sa tii si incetul cu incetul il vei uita. In ce priveste ziua de luni, prefa-te neinteresata de el si incearca sa flirtezi cu alti baieti de fata cu el pentru a-l face gelos. Asta doar daca vrei sa il faci sa sufere la fel de mult ca tine. happy