| NebunieLaSecunda a întrebat:

Am nevoie de niste raspunsuri de la voi.In legatura cu sexul...vinul rosu inainte cu cat timp trebuie baut si in ce cantitate inainte de actul sexual? Si niste exemple de vin rosu f bun (daca ma intelegeti).

Răspuns Câştigător
| RyanGeorge a răspuns:

Am fost si eu interesat de asa ceva mai demult pentru cultura mea si am gasit pe net in care explica ca pentru o partida buna de sex nebuneste de ne'uitat este sa bei 4 pahare de vin Rosu pe zi timp de 5 zile asta inseamna de luni pana vineri iar vineri seara sa te bagi cu prietena in pat happy, am incercat de 2 ori dar e cam mare regimul si m-am lasat, insa nu de tot, e bine sa bei vin rosu inainte cu 1-2 ore, bei 4 pahare fara sa te grabesti si merge happy, exemple de vinuri hmm... Cramele Recas-Merlot dulce are mai mult alchool si este foarte bun, eu numai asta beau.

3 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Vinul rosu nu se bea nici inainte, nici dupa, ci in loc de sex, pentru ca s-ar putea, sa te imbeti, sa adormi si adio act sexual la care visezi tu. Si ce-ti trebuie neaparat vin rosu sa faci sex, vrei sa faci tensiune, un coniac nu merge? Acele presupuneri ca vinul rosul mareste potenta, sunt aiureli, orice alcool consumat, duce inevitabil la un act sexual, daca ai anumite conditii de cazare si cu cine sa-l executi, atentie, insa la cantitatea consumata...(daca ma intelegi).

| NebunieLaSecunda explică:

Multumesc frumos de raspunsuri. O sa tin cont de parerile voastre.Eu tin la bautura, duc 20 de beri lejer sau 1 sticla de stalinskaya de 1 L sau 4 L de vin rosu deci nu e problema 4 pahare... o sa beau toata saptamana si atunci cu prietena sa fie mai romantic. Daca aveti intrebari dati pm si va ajut cu cea mai mare placere...Va multumescwinking O seara frumoasa love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai folosit afrodiziac - vinul rosu http://totulpentrufemei.ro/......vinul_rosu Citeste aici poate iti va fi de folos