| Cristi3098 a întrebat:

am nevoie de niste sfaturi happy cum sa ma comport cu prietena mea la primul act sexual? e virgina si fff sensibila! si rusinoasa are doar 16 ani. O iubesc enorm si nu as vrea sa o fac sa sufere Si cum sa-i dovedesc ca eu nu o voi lasa duca sex si voi fi cu ea pina la capat cum sa fac sa aiba incrdere in mine? ajuor funda

9 răspunsuri:
| denisadenisa23 a răspuns:

Ii reciti luceafarulwinking

| HotChoclate a răspuns:

Vorbeste cu ea..explica-i.Increderea se castiga in timp.Ai grija ce faci sa nu o dezamagesti..sa nu pui prea multa presiune pe ea. O sa creada ca doar asta urmaresti.

| CyberCode a răspuns:

Deci incearca sa o faci sa se simta cat mai pasional. insa nu cred ca o vei putea face sex cu ea la 16 ani! peste 1 an cam asa, daca reusesti sa faci sex cu ea sa imi trimiti si mie 1 pm sa imi spui si mie secretul happy Bafta

| Azµre a răspuns:

Pai gasiti si voi momentul potrivit, o intampini cu flori, lumanarele, o muzica acolo undeva in surdina, si fi tandru ia-o incet pe indelete si ai grija ofera-i un preludiu lung cu multe saruturi atingeri tandre si ai grija la penetrare sa fie incet si sa o bagi usor si fi atent i-a si u niste lubrifiant de la durex dar sa fie din acela gel 2 in 1 pentru masaj e 26 de lei sa fie usoara penetrarea sa nu doara si incercati sa nu va ganditi la ceea ce faceti atunci sarut-o pe gat pe lobul urechii du-o in extaz... o sa ii placa la nebunie prima data e cel mai important!

| Azµre a răspuns:

Add pe mess azure. b126149 daca mai vrei sfaturi iti pot da

| Jigsaw a răspuns:

"voi fi cu ea pina la capat"
Aşa zic toţi.

| Alexaa_4438 a răspuns:

Pai daca o iubesti asa mult cum pretinzi si nu vrei sa o ranesti mai bine n-o dezvirgina de la 16 ani.Mai las-o macar un an, prin asta ii demonstrezi si faptul ca nu o lasi balta dupa primul act sexual.

| MMadalina a răspuns:

Increderea se castiga. Daca ea a acceptat sa isi inceapa viata sexuala cu tine, inseamna ca are incredere in tine si ca te iubeste. De aici depinde de tine.

Bafta!

| youaremyfavouritecolour a răspuns:

La asta chiar ai nevoie de mult timp, si incearca cat de cat sa faci ca ceea ce spui tu sa para mai realist pentru ca la faza:'voi fi cu ea pana la capat'nici macar eu nu te cred