Tu crezi ca exista o fata la care sai pese de seintimentele tale? pe fete/femei le intereseaza doar banii si atat da du-te si spune-i va avea de ce sa rada, cand o sa intarnesti o fata care sa iubeasca sa-mi dai measj
Sunteti numai amici, dar ea doreste mai mult de la tine si te asteapta sa deschizi si tu gura, sa-i spui ca este frumoasa, sa o pupi si sa o inviti in oras, macar la un banal suc.
Poţi să-i spui "în glumă" ce simţi şi vezi ce crede. Întreab-o şi pe ea ce simte. Dacă nu, joacă adevăr sau provocare cu ea. La început, o iei cu provocări uşoare, iar mai apoi o întrebi ce simte şi o pui să-ţi răspundă sincer.
E posibil să evite să răspundă şi asta ar înseamna că te cam place. Acum, vezi şi tu ce faci
Sărbători fericite!
Ea nu stie acest lucru, trebuie sa ii spui ce simti, fa tu primul pas pentru ca daca e timida prieteni o sa ramaneti multi timp. Fa tu primul pas si ai sa vezi ca o sa fie bine
Da da poate ea nu simnte nimic pentru mine, atunci ce rost mai are sa ii zic?
Eu zic sa ii spui ca sentimentele tale pentru ea sunt ceva mai mari decat pentru o oarecare "prietena". Spune-i ce simti pentru ea si vezi ce iese. Daca si ea simte la fel, probabil iti va zice, iar daca nu, puteti ramane prieteni. "Daca nu risti, nu castigi." Bafta :*
Sa stii ca nu ii pasa, ieri vorbeam ca cred ca mi-am facut sperante false si ea mi-a zis ca nu e falsa, mi-a ridicat moralu, azi s-a combinat cu altu Mai are rost sa ii zic?