| Andrei1811 a întrebat:

am nevoie de o parere sincera, vorbesc cu o fata de 1 luna juma, eu am niste sentimente pentru ea, ea nu stie acest lucru. Ea mi-a zis ca tine la mine, si imi mai zice ca suntem prieteni, numa dupa o luna sa zica ca suntem prieteni? Oare tine la mine sau chiar suntem numa prieteni? Mi se pare prea scurt timpu sa zica acest lucru!

9 răspunsuri:
| LonlyWolf a răspuns:

Spune-i ce simnti! nu mai astepta!

| RAY a răspuns:

Tu crezi ca exista o fata la care sai pese de seintimentele tale? pe fete/femei le intereseaza doar banii si atat da du-te si spune-i va avea de ce sa rada, cand o sa intarnesti o fata care sa iubeasca sa-mi dai measj

| neutrino a răspuns:

Sunteti numai amici, dar ea doreste mai mult de la tine si te asteapta sa deschizi si tu gura, sa-i spui ca este frumoasa, sa o pupi si sa o inviti in oras, macar la un banal suc.

| Neo12 a răspuns:

Poţi să-i spui "în glumă" ce simţi şi vezi ce crede. Întreab-o şi pe ea ce simte. Dacă nu, joacă adevăr sau provocare cu ea. La început, o iei cu provocări uşoare, iar mai apoi o întrebi ce simte şi o pui să-ţi răspundă sincer.
E posibil să evite să răspundă şi asta ar înseamna că te cam place. Acum, vezi şi tu ce faci
Sărbători fericite!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e sa-i spui tot ceea ce simti pentru ea dar daca o sa faci asta risti sa o pierzi definitiv ori invers.Dar vorba aia nu risti nu castigi..Si daca risti risti sa pierzi tot

| AndreiAndreiP a răspuns:

Ea nu stie acest lucru, trebuie sa ii spui ce simti, fa tu primul pas pentru ca daca e timida prieteni o sa ramaneti multi timp. Fa tu primul pas si ai sa vezi ca o sa fie binewinking

| Andrei1811 explică (pentru AndreiAndreiP):

Da da poate ea nu simnte nimic pentru mine, atunci ce rost mai are sa ii zic?

| Daiana03 a răspuns:

Eu zic sa ii spui ca sentimentele tale pentru ea sunt ceva mai mari decat pentru o oarecare "prietena". Spune-i ce simti pentru ea si vezi ce iese. Daca si ea simte la fel, probabil iti va zice, iar daca nu, puteti ramane prieteni. "Daca nu risti, nu castigi." Bafta :*

| Andrei1811 explică:

Sa stii ca nu ii pasa, ieri vorbeam ca cred ca mi-am facut sperante false si ea mi-a zis ca nu e falsa, mi-a ridicat moralu, azi s-a combinat cu altu sad Mai are rost sa ii zic?