| Aly_8489 a întrebat:

am nevoie de opiniile voastre, merge vorba despre dragoste, in urma cu 2 saptamini am cunoscut un baiat, care imi place enorm de el, ne-am cunoscut in bar, pentru ca el lucreaza de chelner, si tot timpul cind plecam cu mama mea, el nu-si lua ochii de pe mine, tot timpul se uita la mine, si intr-o zi mama mea a venit la bar cu o prietena dea ei, dar eu nu am dorit sa merg cu ele, atunci el i-a zis mamei mele ca foarte tare ii place de mine, si doreste sa se intilneasca cu mine, nu stiu ce i-a zis mama mea lui, apoi intr-o seara mergeam pe linga bar, pentru ca locuies aproape, iarasi cu mama, s-a apropiat de mine si a cerut numarul de telefon, eu l-am dat, a zis ca doreste sa se intilneasca cu mine in serios, eu am zis ca ma voi gindi, un timp oarecare vorbeam numai prin mesajuri la telefon, chiar daca eram aproape, si a venit prima intilnire, m-a sunat pe la 21, doreste sa ma vada, eu i-am spus ca ma imbrac si ies, dar intai am cerut voie de la mama, am iesit el m-a astepta afara, chiar de la prima intilnire m-a luat de mina, si ni-am plimbat tot orasul, era noapte foarte frumos incit am uitat ca i-am promis mamei ca plec pe 20 minute, a trecut o ora, nu eram acasa, ai mei au inceput sa se ingrijoreze si m-au sunat sa vin acasa, aveam noroc ca eram deja aproape de casa, am ajuns linga casa mea, si nu am observat cum a iesit bunelul meu, care putin a baut, a inceput sa strige la baiat, si sa-l jigneasca, dupa tot ce s-a terminat, imi era rusine sa ma uit in ochi la baiat, mi-am cerut mii de scuze, el insa a zis ca nu e nimic, se mai intimpla, a doua intilnire tot a fost nasola deja mama a inceput, tot din cauza mea ca nu am raspuns la telefon, si isi facea griji si la fel l-a jignit, am crezut ca gata s-a terminat totul intre noi, am fost pedepsita a doua zi, de mama sa stau in casa toata ziua, ca nu am raspuns la telefon, el insa nu a cedat si m-a sunat eri toata ziua, am vorbit prin mesaje, si permanent imi spune ca ma adora si ma iubeste, si spre seara am primit un sunet de la el, ca doreste sa ma vada foarte mult, ca mine nu o sa ne vedem, si sa ies la 23 afara, era noapte, l-am asteptat 30 min, si nu a sunat ca a zis ca ma va suna, l-am sunat eu, m-am certat cu el, am inceput sa pling pe telefon, el era baut se afla in barul unde lukreaza, si intimplator am auzit niste cuvinte urite despre mine, m-am enervat vroiam sa o termin cu el chiar la a 3 intilnire, am pus receptorul ca mi se cheltuiau banii inzadar, el iarasi m-a sunat sa ies pina afara, dar inca se afla acolo, i-am zis ca e tirziu si ai mei o strige, el a zis macar pina jos sa ies, si credeti am iesit, dar nu singura cu mama mea, vi se pare amuzant sa iesi cu mama la intilnire, deloc nu te simti comod, il vad pe el afara cu un trandafir alb in mina, nu m-am asteptat, cum eram eu enervata nu am dorit sa i-au trandafirul, el a zis sa il i-au chiar m-a rugat, a zis ca ma iubeste forte mult, nu poate fara mine, ca eu sunt una din o mie de fete, diferite cuvinte dulci imi zicea eri, si eu foarte repede l-am iertat, nu stiu ce m-a facut sa-l iert, era ora 23, mama mea a iesit si ea afara, a intrebat ce fel de intilnire la 23 de noapte, eu am zis ca asa s-a primit, am plecat toti trei pin la magazin, dar magazinul se afla linga bar, tot drumul mama a tinut morala, despre familea mea, de tatal meu ca a murit, de tot, deja nu stiam ce sa fac, si in acelasi timp Radu prietenul lui l-a telefonat, i-a zis ca pleaca acasa, el l-a rugat sa mai stea vreo 20 minute, Radu a zis ca il asteapta, ni-am apropiat de bar acolo era Radu singur, ne astepta, cu un sprait pentru mine, eu nu am dorit sa beau nimic, am zis ca alta data, ca mama m-a astepta nu departe, el a inteles, am stat asa fara nici o bautura 5 minute, imbratisati, si cind trebuie sa plec el mi-a cerut un sarut, dar eu nu stiu cum se saruta, a indraznit el primul, nu am simtit deloc sarutul, afost un sarut neplacut, apoi a mai dorit sa ma sarute dar eu nu am acceptat atunci el m-a sarutat pe obraz, si peste citeva secunde s-a apropiat mama, atunci el mi-a zis noapte buna si visuri placute, asa ni-am despartit, am ajuns acasa am primit un mesaj de la el, era scris ca ma adora si ma iubeste mai mult decit pe el insusi, eu insa nu pot sa cred, ce fel de iubire poate fi daca ne cunoatem foarte putin, azi alta poveste, nu ne-am vazut toata ziua, el mi-a scris pe la vreo 13, m-a intrebat ce fac, am vorbit putin si gata, a trecut 5 ore, am hotarit sa-i scriu eu un mesaj, ce face, cum merge lucrul, am primit foarte repede raspunsul era scris {DA} ce sa inteleg din acest raspuns, asa si i-am scris inapoi, ca nu am inteles nimic si daca este ocupat nu il deranjez, vorbim altadata, el mi-a scris ca s-a eliberat putin, si nu am mai vorbit, acum iarasi mi-a scris ce fac, i-am zis ca vorbesc cu ai mei, si la comp. stau, l-am intrebat pe el reciproc, uhhh iarasi nu imi raspunde, stiti ma gindesc ca isi bate joc, s-au poate ca are multi clienti, si e ocupat nici nu stiu ce sa cred, ma gindesc sa termin cu el, de aceea am nevoie de sfatul vostru ca nu stiu ce sa fac, am cazut in plasa, nu stiu ce cu mine, va rog cititi tot ce am scris si spunetiva parerea, astept multe pareri, intelegeti-ma, ca nu mai pot.Astept parerile. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| DJBenY a răspuns:

Pai daca nu iti raspunde asa rapid, eu zic ca. eu ca baiat cand nu le raspund fetelor chiar imediat. le las un pic sa astepte, sa stea un pic in suspans, oare ce face? oare de ce nu imi raspunde? e cu alta? asa te cauta ele mai tare, smecherestete si tu si raspundei cu aceeasi metoda. Bafta cu relatia.

2 răspunsuri:
| Crazyfish a răspuns:

Bai,stai sa mai cresti ca la varsta asta o sa ne spui si ca ai transpirat la 14:02 si el s-a uitat la tine,ce-nseamna asta? Si,noi va trebui sa raspundem!
Da,baiatul te place,maica-ta exagereaza(da' nu mult) si tu nu judeci.Ce nu mai poti?
Un baiat e interesat de persoana ta,tu te simti magulita pana dincolo,sari pe pereti de entuziasm,ai rabdare,nu vinde pielea ursului din padure,lasa-l pe el sa vorbeasca,tu taci ca numai prostii spui si va fi bine!
E prima ta indragosteala, baga-ti mintile in cap, nu te mariti cu el!

| Aly_8489 explică:

Va rog mult, vreau mai multe pareri