anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de parerea voastra.
Imi place o fata din clasa si nu stiu cum sa-i spun. Adica am incercat si cu biletele si n-a mers. Am incercat sa-i fac o poezie de dragoste, I-am bagat-o in ghiozdan dar urmatoarea zi mi-a fost rusine sa o intreb. Chestia e ca si ea mi-a dat de inteles ca m-ar placea. Adica m-am intalnit odata cu ea pe strada si mi-a zambit foarte frumos si I-a spun prietenei ei ca eram foarte frumos imbracat, foarte elegant etc... Care este problema? Pai de fiecare data in clasa multi bateti o ating, incearca sa o sarute si eu doar privesc deoarece cred ca e mai timida sau nu stiu ca pe mine nu prea ma baga in seama cu exceptia cand ma intreaba ceva la geometrie etc...
Cu ce ma puteti ajuta? ce sfaturi imi puteti oferi...?

Răspuns Câştigător
| AliceCorina13 a răspuns:

Incearca sa te apropii de ea, sa va intelegeti mai bine, deocamdata ca prieteni, si daca vezi vreo schimbare la comportamentul ei, si sta mai mult cu tine decat cu baietii de care ne-ai spus, inseamna ca s-a atasat de tine, si te place. Si spune-i in fata ca o iubesti, nu ezita! Si daca ceilalti o tot ating, si pe ea o deranjeaza foarte tare, incearca sa o aperi, sa stai tu cu ea, nu ceilalti. Alte intrebari? Sper ca te-am ajutat asa putin.

6 răspunsuri:
| marinaa9 a răspuns:

Daca chiar o placi o iei intr-un colt si ii zici ca vreti sa fiti impreuna, nu fa greseala sa pui pe altcineva sa o intrebe daca te place!:*

| Ivanovicius a răspuns:

Eu spun sa te duci la ea si sa o intrebi sincer ce crede despre tine. Nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat. Ati putea avea cele mai frumoase clipe impreuna. Merita fiecare cuvant!

| TPUuserTPU a răspuns:

Sa inteleg ca trebuie sa ma duc direct la ea si sa ii spun ce simt pentru ea?

| TPUuserTPU a răspuns:

Ok Multumesc
Funda o va primi AliceCorinaCr12