Cine nu risca, nu castiga.
Ia-ti inima in dinti si spune-i ce simti. In plus, sa fii indragostit e cel mai frumos lucru care ti se putea intampla. Iar din cate relatezi tu, intre voi exista acea conexiune fara de care orice relatie ar fi fada. Crede-ma nu vrei sa pierzi asta. Sfatul meu: traieste viata si nu o lasa sa treaca pe langa tine. Ai o varsta prea frumoasa ca sa nu te bucuri de privilegiile care ti le ofera. Succes!
In fond din moment ce simti ceva pentru ea acea relatie de prietenie dintre voi e compromisa. Nu stiu in ce mod ai suporta sa continui sa fii amicul ei in timp ce ea ar avea o relatie. Asa ca daca stai sa analizezi, ai putea la fel de bine sa ii spui ce fel de sentimente nutresti pentru ea. Asa iti faci si tie un favor, daca simte si ea la fel o sa aveti o relatie frumoasa, daca nu, macar vei putea trece peste asta.
Nici nu stiu cum sa-i spun nic nu am curajul necesar.
Buna,tie ti se pare un lucru urat sa te indragostesti? Daca nu esti acum indragostit cand ai 18 ani si sunt cei mai frumosi ani ai vietii...atunci cand te vei indragostii?
Fi barbat frate nu ai 18 ani degeaba. Toti treccem prin asta nu esti cu nimic mai special decat noi ca sa nu treci prin asa ceva.
Având în vedere că esti la o varsta de pubertate, te-ai gândi serios la ce simti pentru ea. Dacă sentimentele sunt serioase îi spui că îti place de ea, dar dacă e ceva trecător, uit-o.
De ce fugi de frumosul fiori al dragostei, spune-i ce simti spune-i ca o iubesti impartaseste-ti sentimenele si iti vei putea imparti viata exact cum vrei, nu lasa sufletul sa moara invie-l da-i putina adrenalina.Succes!
Nu mi se pare urat sentimentul de dragoste, doar ca nu eram pregatit.Decand am cunoscut-o mergeam cu placere la liceu imi placea sa petrec timpul cu ea.Nu stiu cum pot sa-i spun ca sunt mort dupa ea fara sa stric relatia de prietenie pe care am construit-o.Riscul asta ma inebuneste sa le pierd pe amandoua mi se pare cel mai greu.Ea mai are si alti pretendenti seriosi in afara de mine dar ei vreau sa profite de pe ea pentru ca e naiva.Am incercat sa ma gandesc ca nu e treaba mea si ca nu trebuie sa ma intereseze de ea, dar nu e atat de simplu.
Pai, daca acum nu esti pregatit, cand o sa fii?
Andrei5001737 întreabă: