| sandramaria20 a întrebat:

Salut tpu.Am nevoie de putin ajutor! Asteptam sa mă sune prietenul meu deoarece asa a promis...si pentru ca se făcea târziu si nu mai suna am facut eu asta. Dupa ce am vorbit si si.a cerut scuze ca nu mi.a mai zis noapte buna si toate alea (noi vorbeam zilnic si de la un timp ..mai putin.)m-a întrebat de ce nu îl sunam eu! Eu sunt de acord ca trebuie sa il sun si eu dar.el ma suna foarte rar..si cred ca asteapta sa o fac eu mai mult.Ce puteam sa zic? P.s: Ma iubeste foarte mult si eu pe el la fel doar că... avem niste probleme personale si de aceea nu mai vorbim atât de mult.Totusi ce sa fac. daca nu îl sun zice ca eu niciodată nu îl sun..si altfel el nu ma suna!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca afirmatia ta cum : "P.s: Ma iubeste foarte mult " nu este chiar exacta sau adevarata. Un iubit care te iubeste cu adevart te "sufoca" cu dragostea lui.In cazul vostru se pare ca "focul iubirii" nu mai are "combustibilul" de alta data, a inceput sa se stinga incet incet. Se pare ca il intretii doar tu.Chiar tu afirmi ce de o vreme discutati tot mai putin si mai putin "interesante" au devenit subiectele si continutul discutiilor. Incearca in continuare.Succes.

| sandramaria20 explică (pentru corbulalbrosu):

Ma iubeste in sensul de tine la mine.Este copil încă...si eu la fel doar ca el e mult mai naiv si are o mama stricta care mereu ii ia telefonul si lucruri de genul.Te rog sa nu incepi sa spui că in acest caz sunteti doi copii prosti..si doi copii prosti nu au ce face cu o relatielaughing

6 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Dacă mereu aştepţi ca el să te caute normal că vorbiţi din ce în ce mai rar la telefon.

| suntsieupetpu a răspuns:

Incercati ca in acel timp in care vorbiti sa comunicati si despre problemele voastre, sa va intelegeti. Daca va iubiti, cum spui, trebuie sa va intelegeti unul pe altul si sa nu existe problema "oh nu m-ai sunat tu","pai asteptam sa ma suni tu" si altele.

| sandramaria20 explică (pentru suntsieupetpu):

Chestia e că mama lui i-a luat telefonul si de data asta si nu am mai vorbit decât la scoală timp de o săptămână iar la noi era altfel.I-am spus ca ne.am îndepărtat si a zis ca mama lui i-a dat ideea sa nu mai stea atata pe telefon si el a acceptat-o.Acum isi traieste viata pentru ca avea nevoie de o pauza ca la un moment dat nici nu mai manca si alte lucruri(pe care eu le puteam face)...deobicei mai mult când ne certam.Acest lucru m.a facut si pe mine sa îmi dau seama ca nu mai e focul de alta data si nu mai simte pentru mine mare lucru doar ca având in vedere ca el îmi spune ca sunt mereu in capul lui si ma iubeste enorm ...eu îl inteleg deoarece e copil.repet.Si cred ca mama lui nu e de acord cu relația datorita vârstei ..deci.da!

| sandramaria20 explică (pentru sandramaria20):

Deși mamele noastre au comunicat pe tema asta si a decurs ...bine!

| loredana256 a răspuns:

Probabil are nevoie de atentia ta. Ar trebui sa iei o pauza de la problemele personale si sa-l suni 2 minte ce faci esti bine?
Are si el nevoie de tine.