Mergi al Urolog si acela te va consulta si lamuri cu problema ta.
Durta partidei sexuale este in general afectata de masturbarea excesiva, practicata ani la rand.
Un barbat circumcis, nu este mai prejos decat unul necircumcis. Exista barbati, printre ei ma numar si eu, care au pielea preputului trasa. Nu sunt circumcis. Pielea a ramas asa trasa, dar asta s-a intamplat in timp.
Intr-adevar, daca analizezi dezavantajele ar fi acelea ca, este posibil, sa fie o uscaciune a capului penisului. Asta se poate rezolva.
Igiena este foarte buna, intrucat substanta moale si albicioasa - care se numeste smegma- nu are unde se strange. Atunci cand vei face dus se va duce si ea, dar e probabil ca nu vei mai avea probleme cu substanta produsa de glandele penisului.
Acum vizual... partenera mea imi spune de multe ori ca sunt atragator sexual si pentru ca penisul e decalotat si i se pare sexy, ba chiar o incinta (mangaieri, sex oral etc)
Tu nu trebuie sa faci operatia nici pentru aspect, nici pentru ca ai citit nu stiu ce indicatii pe net. E vorba de corpul tau si viata ta sexuala pe mai departe.
Am uitat sa spun ca avand penisul decalotat este posibil chiar ca partidele de amor sa dureze mai mult, pentru ca se pierde din sensibilitatea capului penisului. Orice femeie vrea mai mult. Mai mult, nu inseamna mai bine sau mai calitativ.
Ma intereseaza din perspectiva cuiva care a facut lucrul acesta, cum a afectat asta placerea oferita partenerului? din cste am citit pe parte a de penetrare vaginala placerea este mai ridicata pe partea ei daca este taiat fata de preput lasat.
George0197 întreabă: