| Codename a întrebat:

Am nevoie de sfatul, parerea, ajutorul vostru sad. Acum 2 ani am plecat cu fratele meu si sotia lui in Italia. Acolo am cunoscut un baiat cu care am trait o poveste de dragoste in adevaratul sens al cuvantului. pana acum doua saptamani cand ne-am intors acasa si am vrut sa ne prezentam familiile. Totul a decurs bine la intalnirile separate, insa cand parintii nostri s-au intalnit am descoperit ca sunt veri de gradul III. adica tatii nostri sunt veri de gradul II, care nu prea tineau legatura. ne iubim si intr-un fel nu am vrea sa ne despartim, insa parintii spun ca trebuie. in afara de asta nu pot sa trec peste faptul ca barbatul pe care il iubesc e varul meu, ca l-am sarutat si ca m-am daruit lui... aceste doua saptamani au fost cele mai urate din viata mea. va rog, ajutati-ma, spuneti-mi ce sa fac sa trec peste.straight face

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Inteleg prin ce treci si, cu toate ca verii de gradul 3 se pot casatori,nici eu nu as suporta gandul asta.
Ca sa treci peste,probabil ai nevoie de mai mult ajutor decat ti-am putea oferi noi aici.
Daca te consoleaza cu ceva,e bine sa constientizezi ca nu ai nici o vina,pentru ca atunci cand se intamplau toate,tu nu stiai cu cine ti se intampla! Abia pe urma ti-a cazut cerul in cap!
Nu obisnuiesc sa dau asemenea sfaturi, dar mergi la un preot si stai de vorba cu el, cred ca te va ajuta.
Sa ai grija de tine.

5 răspunsuri:
| Chrisz a răspuns:

Lasa'mi un id, sa vorbim mai multe.happy

| Codename explică (pentru Chrisz):

M_aura94

| Codename explică (pentru Chrisz):

M_aura94

| Codename explică:

Ca noi suntem veri de gradul III*

| Codename explică:

Noi suntem veri de gradul 3. scuze