Le spui ca le-ai trimis la toate. La aia care a acceptat ii multumesti pe fb, la celelalte doua daca te intreaba le zici "nici o problema" si esti indiferent. Indiferenta doare cel mai rau.
Si nu te ambala nici cu cea care a acceptat, pana la o relatie mai e cale lunga.
Nu stiu ce sa zic. Am mai placut si alta fata dar nu am reusit iar, 2 ani mi-a placut de ea fara sa vorbesc iar acum cand nu imi mai place de ea ma inteleg bine cu ea. Cu aia de a acceptat n-am nimic, macar a dat un accept asa in scarba, dar celelalte nici macar asa sa dea accept sa zica macar ''hai ca mie mila de el ii dau accept ca e prost'', chiar mi s-a acrit, mi se pare o prostie. Ai idee cum te simti cand vezi ca vorbesti cu fata de care iti place dar ei de fapt nu-i pasa deloc de tine si cand ii dau un rahat de cerere pe net de care nici p*** lui Isus nu ar afla, pai. Deja e prostie, pentru aia as fi facut orice, stii cate tigari am fu**t. pe alea 2? Hai ca cealalta nu e chiar asa da alea 2. Imi pare rau acum ca am cunoscut-o vreodata, mai devreme mi-as fi dorit sa fiu handicapat ca atunci nu mai gandeam si nu avea cum sa-mi placa de ea.
NuAmGăsitNume întreabă:
linarkfts întreabă: