| gaby_2978 a întrebat:

Am nevoie de sfaturile voastre, unei fete ii place de mine ff mult si mie cat de cat, s-a tinut in toat pauzele dupa mine, dar colegi fac caterinca si mai mult de aia nu vreau sa stau cu ea... nu stiu ce sa fac... nu stiu daca sa ma combin cu ea sau nu, sunt si cam timid.
Ce sfaturi imi dati?

3 răspunsuri:
| maria_9426 a răspuns:

Buna
Daca tie iti place de ea nu ar trebui sa te intereseze ce spun altii. Colegii tai fac caterinca pentru ca sunt oarecum gelosi pe tine. Poate pentru ca ei nu au sanse la o fata ca ea.
Deci, daca intr-adevar o placi, combina-te cu ea, ca sa nu regreti mai apoi si sa nu te intrebi cum ar fi fost. O sa vezi ca dupa ce o sa fiti impreuna colegii tai o sa inceapa sa o respacte pe ea, si relatia voastra.
Pa, pa.

| unknownboy a răspuns:

Fa`i exact ce simti tu. Daca iti place de ea stai cu ea. Mare chestie. daca fac caterinca inseamna ca is niste prosti invidiosi ca pe ei nu ii place cineva si isi traiesc viata in fata pc`ului. Nu mai asculta de cei din jur. Bafta

| oOSebbiXx a răspuns:

Hmmm
Colegilor tai le e foar ciudawinking Mi s-a intamplat happy
Nu te baga cu ea la vrajeala combina-te cu ea doar daca iti place de ea nu ca,, cat de cat '' straight face
Nu fii timid, daca nu ai curaj fata in fata spune-i pe messenger happy