| sebyuser98 a întrebat:

Am nevoie de voi. Ce imi sfatuiti sa fac; Iubesc o fata, de 3 ani (sa zicem) sa zicem, am avut ocazia sa "o am ", dar am fost un BOU! Acum ea e a-9-a, si nu cred ca m-ar mai place daca as incerca sa o cuceresc, deoarece a vazut ce inseamna liceul alti baietii., s-a imprietenit cu alti baieti mai mari, eu sunt un nimic pe langa ei. Sa zicem ca ma baga in seama, dar cred, ca ea ma crede inca un copil, incerc sa devin mai matur, dar nu reusesc, imi tot fac aluzii ca o sa ajung la liceu si o sa ii arat ce pot. ( sunt a 8 a ). Ce sa fac?!?! Sunt disperat!

7 răspunsuri:
| ApaMineralaPlata a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat lupta pentru ea, deoarece daca vede ca nu te dai batut poate o sa te priveasca alfel happy eu zic sa-i arati ca chiar daca esti in clasa a 8a poti fi mai matur decat ceilalti, iti urez Bafta!

| sebyuser98 explică (pentru ApaMineralaPlata):

Cum pot sa lupt, cand ea e cu altii baieti din "oras ", iar eu in generala un pampalau. sad

| Bubulin4ik a răspuns:

Copilasilor la nani ACUM!
Cei cu voi ma copiilor? adica voi in clasa 8 va aveti? Mai ati avea cartile! Sa invatati asta trebuie sa fie principiul de baza!
Si un sfat, daca tii la ea arata-i!
Bafta!:*

| Azµre a răspuns:

Ești mic nu te va băga niciodată în seamă.

| Dariusuu a răspuns:

Nu ai de unde să ști ce însemni tu pentru ea, de aceea spune-i că o placi.
Va aprecia sinceritatea ta.

| simonafrumoasa a răspuns:

Eee Lupta pentrui ea, este chiar o diferenta mica de varsta intre voi doi. Vorbestei fa-o sa se indrgosteasca de tine.

| PsychologyCupid a răspuns:

Iti spun eu ce o sa faci. O sa ajungi la liceu si nu o sa-ti mai pese de ea. Probabil chiar la un liceu diferit. Si sa stii ca o sa fie N fete care o sa iti iasa in cale, sa incerci sa le cuceresti. Vei vedea ca am dreptate. Toti am trecut pe acolo unde esti tu, cu gandul doar la una, perfecta, cand de fapt sunt atatea altele. O sa treci peste, abia la liceu o sa iti gasesti iubirea. Pana atunci, iti doresc mult noroc bro happy