anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie de vorbele voastre vă rog. Simt ca viața mea se duce de râpă, m-am despărțit de iubita mea cu care locuiam impreuna de un an, acum doua zile. Tot ma mint ca trec peste..si nu pot, orice fac ma duce cu gândul la ea, si am amintirile in cap non stop... sanse de impacare nu mai sunt pentru ca mi-a zis ca nu ma mai iubeste atat si nu vede viitorul alături de mine. Trec printr o situație urâtă si cu munca, m-a mutat la un departament pentru o perioada de4 luni unde nu imi place... plec depresiv de aici, si ajung acasa unde vad garsoniera goala, din depresie in depresie. Acum s au mărit si cheltuielile la chirie, părinții imi sunt alături dar totusi nu ma pot ajuta in totalitate. Nu mai pot fi concentrat nici la muncă, si nu mai am nici chef să merg la sala, dupa 5 ani in care mergeam cu drag. Prieteni nu prea mai am pentru ca mi am dedicat tot timpul relației, singura modalitate de a trece peste cat de cat ar fi sa ma mut din Bucuresti, la mine la parinti acasa. Insa am 24 de ani, iar in orasul ala mic nu am oportunități. Sunt distrus, am nevoie sa discut cu cineva, sa ma descarc. Nu vreau sa ma gandesc ma sinucidere pentru ca nu vreau sa mi distrug părinții, si asa ei au probleme. Tata diabet si mama probleme cu rinichii sad. Help va rog, nu stiu daca un psiholog ma poate ajuta

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Fix un psiholog te poate ajuta... si o noua relatie. Nicidecum TPU unde media de varsta e de 12 ani

| mihai69 a răspuns:

Psihologul e exact omul de care ai nevoie: unu' care stă și ascultă tot ce debitezi tu ca să-ți descarci sufletul.
Trece cu timpul, să știi, dar fără durere nu se poate.

| Plato a răspuns:

Gaseste ceva pentru care sa traiesti.

| Necunoscut112 a răspuns:

Situaţia ta nu este atât de neagră, oricât de naşpa vezi lucrurile acum. Singura soluţie e să îţi trăieşti suferinţa. Nu te forţa si nu te aştepta să treci peste de pe o zi pe alta. Poate dura luni sau chiar si ani să treci peste lucrurile grele din viaţa ta şi sa ajungi la o mulţumire. Taie cheltuielile cât poți de mult ca să îţi permiţi chiria. Nu te muta la ai tăi că o să te plafonezi groaznic. Nu renunţa la sală. Nu te grăbi să treci la altă relaţie, însă poţi încerca ceva aventuri pe site-urile de matrimoniale. Nu îi scrie fostei indiferent de cât de mult ai vrea. Înarmează-te cu răbdare. Urmează un proces lung pri care trebuie să treci. Partea bună e că din lucrurile astea vei evolua. Când se va sfârşi ciclul naşpa, vei fi un om mai ok.

| RoCkKiD a răspuns:

Vestea buna este ca o sa treaca, vestea proasta e ca o sa dureze. Stiu ca e rau dar trebuie sa iti pui un targhet sa treci peste fiecare zi cu fruntea sus si la un moment dat o sa se vada lumina.

Probabil nu iti permiti un terapeut asa ca aminteste-ti ce prieteni ai, ia legatura cu ei asta e o eprioada in care ai nevoie de oameni in jurul tau, nu o sa fie usor dar pari un tip puternic. O sa treaca.

| Emma30555 a răspuns:

Esti tanar ao toata viaya inainte pentru a gasi alta prietena, pentru a lua legatura cu prietenii vechi si pentru a ti gasi si alt loc de munca. Ocupa ti timpul cu ceva placut, filme, carti, nu rata nici o ocazie de a iesi in oras, nu pleca din Bucuresti, te poti duce acasa in vizita

| maria555ionescu a răspuns:

Am trecut și eu prin ce treci tu acum. O relație lungă te izolează de prieteni și lume. Pe mine m-a ajutat mult să merg la psiholog, fără nu știu cum treceam peste. Îți recomand pe dr Buruș Adelina, vorbește cu ea. Are și un site adelinaburus.ro. Toate cele bune!