Nu are cum sa nu il gasesti, este imposibil omule.Vaginul are cam 10 cm si variaza pana la 16, oricum, nu are unde sa se ascunda.Mai bine v-ati chinui sa il luati pentru ca e foarte posibil ca iubita ta sa faca rana pe col sau o infectie foarte urata.
Sanse nu sunt atata timp cat ea are un ciclu regulat, doar asa nu ar fi in perioada fertila.
Riscul exista si unul destul de mare, totusi..sa inteleg ca prezervativul este inca in ea? tu esti prost? baga-i si tu doua degete sa-l scoti, nu-l lasa acolo
Wow nu am mai auzit ca prezervativul sa ramana inauntru... oricum... nu cred ca o sa fie gravida. Ps: asta se intampla cand il iei cu 1-2 marimi mai mare si nu ai ce pune in el.
CE? cam nasol pentru aman2... pastila de urgenta sa ia in MAXIM 72 de ore de la contactul sexual... si acum vrei sa spui ca prezervativul se afla inca in domnisoara?:O:O:O nu credeam sa citesc asa ceva
Te-ai uitat vreo data la un vagin ( facut pe calculator si vazut dintr-o parte ) e in forma de L culcat cu limba in drespta. Poate a cazut acolo.
Ea spune ca nu a luat prezervativul, ca sigur a ramas in ea, mi-a facut-o odata luandu-mi prezervativul si ascunzandu-l, nu vroia sa recunoasca pana intr-un final cand mi-a spus ca l-a luat ea dar de data asta s-a jurat ca nu l-a luat, l-am cautat peste tot dar fara rost, nici nu stiu ce sa cred
Am bagat, fara rost, am incercat cateva minute, si am si degetele lungi, nu am gasit absolut nimic
Anonim519 întreabă: