anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am niște întrebări.
Cum ar trebui sa abordez o fata? Să flirtez cu ea,și să o pot păstra doar pentru mine,contează atitudinea? Cum te comporti?
Înainte nici nu știam ca exista în clasă,și nu știa cum sa-mi ceara nr. de telefon.
Câteva zile mai târziu am inceput sa simt o atracție pentru ea totul o decrus bine pană-n vară. Cand nu am ținut legatura cu ea,și am plecat in Germania/Italia.
Incepusa școala, și du-pă cateva zile tot facea un flirt dinăla ca tătie fetili, ca dapoi știti ce zic? laughing
Așa și...ideea e ca are mulți pretendenți,și a inceput să mă trateze ca pe o javra, in unele cazuri da altele nu, parcă-s papușa ei.Asta e manipulare?
Cum ar trebui sa fac eu pe Alpha,și totuși s-o respect?
M-ai importan cum flirtez/o abordez?
O chestie suplimentară care mă nedumerește:In orele de sport transpir (ca orice baiat, din cauza eforutlui fizic)Ar trebuii sa reduc din efortul fizic si făcând asta nu m-ai transpir, ceea ce ar duce la o imagine m-ai bună in fața ei?
Fundă.

3 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Invita-o in Oras si vb cu ea direct si fara ocolisuri -asa e cel mai Bine.O sa auzi de la ea lucruri care or sa te dea pe spate, stiu ce vb.Fi tare si sa ai niste replici dure la tine -da-i peste nas ca sa isi vada unde ai e locu ca femeie. Daca cineva te iubeste si acela e un baiat nu trebuie sa ati bati joc de el din contra trebuie sa il pretuesti asta macar pana ti-o trage laughing)).

| sokey a răspuns:

Http://artaseductiei.ro/ de aici am invatat eu tot ce stiu si crede-ma nu-s eu mare macho nu arat bine dar stiu sa abordez o fata din pricina siteului asta. Pace taher. Si am vazut ca esti fan Iobagg daca stii cum zac. Bafta la fete frate. One love!

| MariusGeorgeTipa a răspuns:

Cred ca e un inceput bun sa incepi sa scrii corect.