| zeratw a întrebat:

Salut Tpu.Am niste intrebari referitoare la cat de important e sexul intr o relatie. Vreau niste raspunsuri serioase si obiective.De vreo doua luni am o relatie cu o fata pe care o iubesc foarte mult si ea la fel.Si acum vin partile mai interesante. Dupa o luna si ceva am inceput sa avem cat de cat niste relatii mai intime daca pot sa l e zic asa,adica i am invadat spatiul,, intim" o mana pe aici, pe acolo, in fine.Am ajuns la sa facem mai mult de atat si am continuat pana i am dat sutienul jos si a ramas partea de sus ne acoperita, adica stiti la ce ma refer pana la pantaloni.Ma gandesc ca daca am ajuns pana aici as putea sa mai continui? Dar intreabrea e, ea ar mai vrea sa continuam si mai mult de atat iincat sa facem sex? Ea mi-a zis odata ca ea nu e genul de fata si ca e sensibila,si mi-a spus ca pentru o fata e foarte important lucurul asta si ca daca ar face asta, nu ar avea cum sa se mai desparta de mine fiidnca inseamna mult pentru ea in fine, dar totusi daca m-a lasat sa i desfac sutienul si stiti si voi dupa ce a urmat chiar daca a fost putin rolling on the floor, in fine.Si aici vine partea buna, de revelion credeti ca am putea facea,, chestia aia "? Dau funda pentru cel mai bun raspuns.

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca in situatia actuala si la varsta voastra, ar fi indicat sa intretineti/sa practicati in loc de sex direct, cel mult petting-ul care poate fi considerat un inlocuitor perfect al sexului. Chiar din definitie reiese ca acest cuvant "petting" care provine din englezescul "to pet", inseamna a mangaia si a dezmierda. De fapt, petting-ul reprezinta totalitatea sarutarilor, atingerilor, mangaierilor, extinse pe intregul corp in vederea excitarii punctelor/zonelor erogene a partenerului. In acest caz, totul este permis, adica cunilitia (linsul "pasaricii") cat si sexul oral, insa este interzis cu desavarsire sexul real, adica penetrarea vaginala. Petting-ul reprezinta totalitatea jocurilor erotice si sexuale si din acest motiv este cea mai tandra, frumoasa si pasionala activitate in care poti sa incerci orice iti face placere cu conditia sa reusesti sa respecti regula de baza, de a nu depasi limita obligatorie impusa; se permit toate perversiunile si/sau fanteziile sexuale adica totul... mai putin penetrarea. Prin petting se intelege practicarea acelor actiuni la care poate recurge o perechea de adolescenti care inca nu si-a inceput viata intima, dar care cauta totusi sa-si provoace reciproc placere sexuala care sa se finalizeze prin orgasm si ejacularea. Petting-ul este o forma de provocare a placerii sexuale la tinerii care inca nu si-au inceput viata intima, sau altfel spus, petting-ul se considera a fi un joc erotic (soft sau hard, dupa numarul de haine pe care le pastrezi pe tine...), a carui scop final este obtinerea placerii maxime. Altfel spus, petting-ul se doreste a fi alternativa la actul intim pentru tinerii virgini, o alternativa de "sex surogat" pentru cele ce vor sa-si pastreze (inca!) virginitatea. Succes si satisfactii in cazul in care vei reusi sa o convingi sa practicati asa ceva. Multa sanatate!

| cristimihailov a răspuns:

Era o zicala printre fete: partea de sus e a mea, cea de jos e a mamei.

Vezi sa nu fie fana zicala asta.

| vocea a răspuns:

Un raspuns simplu, 90 la suta conteaza

| AdelaElena88 a răspuns:

Sunt fata și am trecut și eu pe acolo. Dupa câteva luni bune de relație cu prietenul meu, am început sa facem și noi chestii...Pentru mine era prima oara.M -am speriat de moarte sincer îți spun de fiecare dat când simțeam ca avansa. In alta ordine de idei, asta nu înseamna că dacă fata ți a permis anumite lucruri, înseamnă că vrea sex sau mai rău, ca e ușuratica. Cel mai probabil te a considerat suficient de special încât sa înceapă aceste lucruri intime cu tine.Tu ar trebui sa ii demonstrezi ca ești dispus sa ai o relație serioasa cu ea, sa ii oferi sprijin, încredere și mai apoi va urma și partea sexuala.Nu înseamnă că dacă îți da un deget, tu trebuie sa te astepti sa îți dea toată mâna. Eu zic sa mai așteptați pana la sex, pentru ca in 2 luni de relație nu se poate creea o legătură emoțională puternica, cel mult una fizica.Iar dacă relația va fi bazata doar pe partea fizica, nu o sa meargă. Trebuie sa existe un echilibru. Bafta și sper sa nu o pierzi pentru ca nu îți poți stăpâni hormonii!

| Libyadji a răspuns:

Ei bine, dacă te-a lăsat să faci acele lucruri, înseamnă că nu este atât de intolerantă faţă de acest fapt, această idee. Şi dacă vede în tine încredere, iubire şi înţelegere, sapienţă şi toate cele, se va lăsa condusă de aceste file emoţionale, cel mai probabil. Însă, trebuie să ţii cont de faptul că, dacă ţi-a spus acel fapt( e sensibilă, nu e acel gen de fată), înseamnă că acea primă seara va trebui să fie perfectă. Să fiţi doar voi, să aveţi linişte, timp la dispoziţie. Dacă faceţi revelionul cu mai mulţi prieteni..mai bine nu. Încearcă să îi oferi ceea ce ai înţeles că ea îşi doreşte. Dacă o iubeşti... apoi, va fi mai bine pentru amândoi. Nu ştiu de ce ţi-am răspuns, sincer, eu nu prea fac asta aici, însă şi eu sunt ca prietena ta şi m-am gândit să mă pun puţin în locul vostru...şi eu sunt împreună de două luni cu prietenul meu şi, dacă s-ar fi întâmplat la fel până acum, probabil s-ar întâmpla ceva mai mult cât de curând. Pentru că ştiu cât mă iubeşte şi pentru că ştiu că nu mă va forţa niciodată. Dacă nu se întâmplă nimic de anul nou, nu înseamnă că nu se va întâmpla niciodată. Doar când va simţi ea atmosfera perfectă, va continua cu tot. Deeci, de tine depindewinking

| AndreeaAL a răspuns:

In primul rand sunt fata. In al doilea rand sunt sincera si iti spun ca si eu am trecut prin asta (evident). Majoritatea fetelor sunt de parere ca primul baiat din viata lor va fi ceva special si de neuitat, asa si este, si le este greu ca dupa actul sexual va urma o despartire, mai devreme sau mai tarziu.Nu este usor pentru o fata aflata in situatia asta pentru ca ea ti se daruie tie, esti primul care are acces la asta, este ca sa zic asa, adica este ceva important ca din atatia baieti te-a ales pe tine pentru asta. Sunt sigura ca iubita ta va vrea cu siguranta sa faceti acest pas, dar se teme de despartire. Daca va iubiti nu va exista o despartire prea curand.Nu stiu, stai de vorba cu ea si ajungeti la o concluzie. Poate ca o tentezi sa faca asta acum dar in sinea ei ar vrea sa mai astepte un timp.Ce sa zic BAFTA si