1. Da, fiecare fata vede "frumusetea" diferit.
2. Vorbesti cu ea.
3. Depinde de fata. Eu prefer un baiat inteligent, da' nu sa fie "printre cei mai smecheri din cartier".
1.Teoretic,nimeni nu e urat, practic, ramane la interpretarea fiecaruia.
2.Nu prea ii dai, mergi frumos si o intrebi ce face sau ceva legat de situatie, context. Daca esti la scoala atunci o intrebi ceva legat de asta...etc.Daca merge bine si nu iti da cu,, la revedere,, poti sa o inviti la un suc.
Da, la o varsta frageda, cand creierul lor nu percepe prostia din oameni, asta vor.Depinde acum de fata.
1. Da.
2. O privesti in ochi, ii zambesti, stai mai mult pe langa ea, incerci sa vorbesti cu ea, ii faci complimente. Daca ai ocazia ii oferi o floare.
3. Nu. Fetele vor sa se simta protejate si iubite si sa fie distrate.
1.Depinde de ce fata este, in general nu prea mai sunt fete care aleg un baiat dupa suflet
2.Mie mi-a placut mereu sa fiu direct si sa nu o iau pe ocolite ca asa imi fac mai mult rau sau daca chiar nu vrei sa ii zici, ii oferi cadouri etc.
3.Da,e adevarat.Multe vor baieti cu bani, sa o scoata mereu in oras la restaurante, sa fie baiatul cat mai cunoscut etc.
Daca ti-am fost de ajutor, te rof, funda!
1. Da. "Urat" si "frumos" nu exista, daca pot spune asa. Ce ti se pare urat acum, poate ca iti va place in viitor sau invers. Frumusetea e trecatoare, nimeni nu e perfect.
2. Vorbeste des cu ea, fii mereu de partea ei, respect-o s.a.
3. Nu. Nici "papa-lapte" sa nu fii, dar nici "cocalar" ca sa spun mai pe romaneste. Daca stii sa te porti cu o fata, sa o respecti si sa ii fii alaturi, e cel mai frumos asa.
1.Da, cu bani.
2.Pai incearca sa interactionezi cu ea... dai semne precum sa faci cunostinta cu ea.
3.Pai doar trebuie sa nu fi un pampalau si te-ai scos.
Mutubal întreabă: