Pai eu am 12 ani si sunt fat deci cred ca te pot ajuta.Mai intai gandeste-te la comportamentul fetei si incearca sa afli ce ii palce. Apoi incearca sa vorbesti cu ea ca si cum ai vorbi cu un prieten dar incearca sa fii cat mai dulce dar sa nu isi dea seama inca ca o placi. Incearca sa te apropii de ea cat mai mult si incearca sa te porti frumos cu ea, sa o ajuti la nevoie daca poti si sa nu te comporti ca un bou cu ea ca majoritatea baietilor pe care ii cunosc. Incearca sa te apropii de ea. fa-o sa se indragosteasca de comportamentul tau mai intai si sa vezi ca din ce in ce o sa va apropiati mai mult pana o sa simta si ea pentru tine ce simti si tu pentru ea.
Nu exista,, am numai x ani,,.Si ea e cam de aceeasi varsta, deci ai sanse. Trebuie sa fii baiat de treaba, nu te lua dupa altii, fii tu cu ea, nu tu cu ea si cu ceilalti. Daca vorbesti un pic cu ea, fara sa fii rusinos dar nici sa fii brutal, vorbeste-i frumos, fa-i complimente, invit-o undeva.
La varsta asta trebuie sa ai grija peste cine dai. Nu merge sa ii ceri cuiva id de mass si sa vb cu ea. Trebuie sa te intalnesti cu ea. Daca este de la scoala vezi daca fetele de la tine din clasa o cunosc si isi dau check-inuri cu ea. Du-te si tu daca este asa. Dupa primul check-in, adica dupa ce ai facut cunostinta du-te incepi sa vb cu ea pe mass: despre check-inul care a fost, despre scoala. Dupa cauti si tu cand sunt niste subiecte aprinse despre cevaii spui ca vrei sa ii zici ceva si ii zici ce e de facut. Daca nu ai curaj sa vb cu ea in fata vei esua.
Trebe sa fii bun cu ea s-o ajuti daca are nevoie sa o faci sa rada si pana la urma sa ii zici ca o placi.
La 13 ani, ti-as sugera sa lasi iubitele de-parte..sincer, pune mana pe invatat, dar daca iti place de o fata, lasa timpul, el le rezolva pe toate!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: