anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o amica, care tocmai s-a despartit de prietenul sau, ea este o persoana foarte naiva are 21 de ani eu vorbesc cu ea de ceva vreme...el a aflat iar in data de 22.10. 2012, a venit cu masina la ea la munca a urcat-o cu forta in masina,a dus-o acasa a batut-o,i-a luat telefonul si asa mai departe,am sunat la politie toate cele au spus ca nu pot face nimic si cam atat...
Ea este din Timisoara eu din Bucuresti
Fostul prieten o tot hartuieste, ii cere bani, el are femei de produs si asa mai departe se ocupa cu din astea si cu videochat etc...
Ce as putea face ca sunt disperat s-o stiu fericita nu vreau sa ma complic atat de tare dar dati-mi un sfat ceva va rog

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ca politia sa poata face ceva, ea trebuie sa mearga sa faca o plangere, tu chiar nu ai ce face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa ii spui ca tipu` nu este de ea. De fapt, ar cam fi trebuit sa isi dea si ea seama de treaba asta...
Pune-o sa faca plangere la politie.
Nu stiu de ce si-a bagat in card cu asa specimen de om.

| Eu141122 a răspuns:

Ii este frica sa mearga la politie, dansul am aflat cum se numeste Dittrich Hanz, daca vreun domn politist poate pe aici ii va vedea numele... adineauri am vorbit cu ea era la munca... dupa vreo ora cand o sun raspune el iar ea pe fundal plangea cred ca iar a agresat-o