anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o colega cu care ma inteleg foarte bine. Vorbim aproape in fiecare zi, glumim radem, etc. La inceput nu-mi placea de ea la modul serios, insa in ultimul timp a inceput usor usor sa ma atraga, ba chiar sa-mi placa foarte mult de ea, atat prin felul in care arata, cat si prin comportament. As dori sa-i spun ca-mi place de ea si sa-i propun sa fim impreuna, insa nu stiu daca sentimentul este reciproc. Plus ca imi este teama de un refuz. As fi devastat, totul s-ar schimba si nu vreau asta...

In 10 zile o sa mergem la majoratul unei colege. Sa-i spun atunci sau sa o invit pana atunci undeva si s-ai spun? Propuneri / Idei? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Remover a răspuns:

Pai ai putea sa ii spui in fata ca o placi, si daca o placi cu adevarat nu te lasa incerci sa te dai pe langa ea si faci chestii dragute... nu trebuie sa iti fie rusine ca poate si ea te place si e la fel de greu sa iti spunawinking (de sugerat sa ii spui in fata ca celel mai multe fete li se pare mai curajos si mai frumos)

1 răspuns:
| SakonSIUkon a răspuns:

Daca ai curaj spune-i direct dar ca sa afli ca te place nu e asa usor ca te poti pacali si asa. daca o vezi ca rade la glumele tale sau ca da semne ca tine la tine te poate considera prieten si daca ii marturisesti sentimentele iti iei o plasa si mai rusinoasa ca dupa aia iti zice ca te vrea ca prieten si te cam blochezi.