| dRx99 a întrebat:

am o colega de clasa pe care o plac si cred ca si ea ma place, cand am chiulit de la ore am mers la ea si ea s-a dezbracat sa se schimbe dar nu s-a mai schimbat si m-a pus sa o pipai am pipait-o pe sanii, pussy etc. dupa ce am pipait-o am vrut si ea sa pipae penisul l-a pipait si dupa aceea a inceput sa faca oral, dupa un oral de 4-5 minute a zis sa i-o bag i-am bagat dupa ce am penetrat-o aproximativ 5 minute m-am oprit ca faceam neprotejeat si i-am zis ca continuam ziua urmatoare ea a zis ca bine, a 2 a zi am cumparat prezervative am mers la ea am facut o baie de 20-25 minute care neam pipait si dupa am mers in dormitor sa facem sex la care ea nu a mai vrut s-a imbracat si nu m-a lasat sa o mai ating nici macar pe corp. Ma puteti ajuta cum sa fac sa o conving din nou?

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Tu n-ai auzit de vorba aceea : "Bate fierul cât e cald!" rolling on the floor

Dacă n-ai fost "pregătit" când ai avut ocazia, acum e prea târziu pentru regrete...

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, ei, pune-ti si tu farmecele la putere. Poate ca ea a vrut mai mult sa te faca sa o doresti din ce in ce mai mult, poate ca vrea o relatie serioasa. Cine stie? De ce nu o intrebi?

| Byucc a răspuns:

Fetele-s ca vremea. Trebuie sa o seduci, nu sa o convingi dragul meu. Daca tu ti-ai pus in cap sa o "convingi" atunci inteleg de ce nu s-a mai lasat a doua oara. Sau poate nu avea chef happy

| DalyanKawaiiiii a răspuns:

Nu trebuie sa o convingi trebuie sa o seduci sau poate ca ea nu avea chef o alta concluzie poate ca-i este frica de ce vor zice parinti daca vor afla mai bine sa ramaneti prieteni si asta depinde si de decizia ei puteti sa discuti cu prietena ta pe aceasta tema si poate rezolvati