| HaHaHaProduction a întrebat:

am o colega in clasa si nu stiu daca ma place. Ea zice ca nu dar vad vum se uits si mai mereu cand zic ceva haios ea rade. ziceti-mi ce credeti.

9 răspunsuri:
| DorelSudoru a răspuns:

laughingNormal ca rade daca zici ceva haios laughinglaughingAi senzatia ca se ita la tine pentru ca tu o placilaughing

| Cristina_5311 a răspuns:

Mormal ca rade daca o faci sa rada cine nu rade la lucruri amuzante fii serios.

| Gabriella_1938 a răspuns:

Ii place de tine dar ea asteapta sa o intrebi cand sunteti singuri intre patru ochi. intreab-o daca te place dar sa nu afle colegii ca sunt rai si incep sa comenteze. asa ca succes!

| teutzikka a răspuns:

Pai este cam greu : de obicei daca fetele fac asa da te plac. deci s-ar putea sa ai noroc sa te placa happy mult succeshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu am vazut pe cineva care sa plinga la o gluma,incearca sa o tratezi cu indiferenta si daca se baga in seama cu tine s-ar putea sa fie ceva dar sa zici hop, adica gata te iubeste, sunt fete si baieti care se plac doar pentru a fi prieteni nu si alte celelaltewinking

| Mistery98 a răspuns:

Stiu ca fetele sunt un mare mister dar eu zic ca te place fata!

| AndrikNebunik a răspuns:

Sal!

pai. sincer doar din cateva semne nu pot pune " dianosticul" drar am sa incerc.

1. daca o intrebi pe ea daca te place nu o sa obtii nik.pentru ca nu va recunoaste nicioata in fata ta.

2. daca faci glume bune nu e nimic ca rade!

3. daca se uita la tine asat e semn ca poate te place un pic... sau chiar mai mooooooolt!
nu stiu... inceraca sa vb cu o buna prietenede a ei.

4. dar faza cu uitat poate sa nu fie adevarata. poate sa fie doar in mintea ta pentru ca tu o placi...

| Denny22Den a răspuns:

Cine stie? Poate ca te place sau doar ii esti simpatik, daca te place si spune ca nu poate fi din cauza colegilor rautaciosi care abia asteapta sa-si bata joc, daca chiar o placi prinde si tu un moment si spune-i( dar fara sa afle colegii )poate o sa aiba o reactie bunahappysucces happyhappy

| Castiel a răspuns:

@andreeacool de acord cu 4 in rest bullshit
In opinia mea, este proasta praflaughing! Asa am si eu una de fapt 3-.- la fel se uita la mine si cand le intreb ciuciu eu zic ca ori te place si asteapta sa le spui tu in privat ceea ce fiind proasta nu o sa obti nimic de la ea cum spune andreea si daca tot asa face inseamna ca totul este in mintea ta ignoro de tot (sa vada ca esti suparat pe ea daca o doare undeva macarlaughing cea ce nu prea cred) sau o iei serios intre 4 ochii si o intrebi de cateva sa zicem 2-3 "si sigur nu ma placi deloc? hai la o intalnire plz iti arat ca sunt de gasca" ceva de genu nu te milogi prea tare oricumlaughing si daca ori nu va vrea sa te asculte da-i pace sau daca o sa te refuze da-i pace la fel si ignoro sfat:nu te combina cu colege din clasa NEVER eu am enervat pe cateva si acu baga strambe la toate din scoala ca sunt nu stiu ce si numa am treaba cu scoala eulaughing asta e lumea proasta ce sa le faci^^ incearca si tu prin parc alea alea