| Leo2001 a întrebat:

Salut TPU! Am o colega la munca ce se dadea la mine, am vorbit putin cu ea si i-am spus ca imi place de ea si daca ar vrea sa iesim, nu mi-a zis ca nu dar mi-a spus ca are barbat, e casatorita si de atunci nu mai are bagari de seama cu mine si tot ma face "gelos". Eu sunt si mai timid de fel si de gand m-am indragostit nu mai pot sa leg doua cuvinte cu ea. Stiti de ce face asa si ce ar trebui sa fac?

10 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Esti sigur ca "se dadea la tine", "are bagari de seama cu tine"?
Poti sa exemplifici?

Eu nu stiu cum poti sa te indragostesti doar pentru ca schimbi 2 vorbe cu cineva.

Cum adica "tot ma face "gelos""? Nu are cum, voi 2 nu ati fost vreodata impreuna!

Eu cred ca trebuie sa-ti revizuiesti putin "scala de indragostire", pentru ca ai luat-o pe aratura.

| siriusblack98 a răspuns:

" ce ar trebui sa fac? " Sa ignori astfel de remarci din partea ei sau a altor colegi/colege si sa vorbesti cu ea strict in interes de serviciu. Ai scapat ieftin sa stii, zii mersi ca n-a acceptat sa aiba o relatie cu tine ea fiind casatorita ca posibil iti mai luai si bataie de la sotul ei sau naiba stie ce iti facea ala la nervi si tie si ei. Relatiile la locul de munca sa stii ca de regula reprezinta o idee foarte proasta din mai multe motive, indiferent ca acel crush este sau nu casatorit/casatorita. O singura relatie am avut odata la job si am zis never again. Dupa relatia aia am avut N ocazii de la colege care ajunsesera efectiv sa se roage de mine sa iesim impreuna, le evitam pe la birou pentru ca imi era si rusine sa le mai refuz. Nu era alt motiv decat acela ca am vazut cate probleme iti aduc implicatiile amoroase la locul de munca, ajungi sa mergi acolo cu scarba in suflet.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru siriusblack98):

Cand merg bine, e minunat.
Dar cand nu merg, si ajungi barfa colegilor, nu-i deloc placut.

| siriusblack98 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

E greu să meargă minunat o relație la locul de muncă, prea multe oportunități de bârfe și intrigi din partea colectivului

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru siriusblack98):

Am fost in ambele povesti. Ce pot spune e ca locul de munca il poti schimba, dar omul de langa tine nu. Daca ai gasit persoana potrivita, nici nu conteaza ce spune lumea. La un moment dat se vor plictisi. Relatiile bine sudate nu prezinta subiect de barfa.
Oricum, e intelept sa dai lucrurile in vileag cand esti sigur ca e persoana potrivita, nu inainte.

Cat despre intrigi, stiu cu certitudine ca cei mai infocati barfitori sau barfitoare sunt cei direct implicati (un aspirant sau vreo amanta). Uneori le reusesc intrigile, sa desparta oameni, dar personal cred ca sunt doar un instrument al Destinului.

| StoicAnalysis a răspuns:

Te tachineaza doar laughing. Ea este deja casatorita si acum mai flirteaza asa din joaca, doar cat sa vada cine ii pica in plasa. Nu mai fi fraier si fi strict profesional la muncawinking. Am mai patit asa la munca si nu am luat-o in serios. Stiam ca vor doar sa se joace cu mine din vorbe happy.

| Miruna333 a răspuns:

Se joaca cu tine, vrea atentie

| iulia0514 a răspuns:

Probabil doar era amabilă cu tine la fel ca și ceilalți colegi dar ai înțeles tu greșit, daca e amabilă cu tine nu înseamnă că automat îți face avansuri!

| Kufu95 a răspuns:

Te-a refuzat, poți să îți iei gândul.

| 1onur a răspuns:

Dacă ție țiar face cineva așa soției tale țiar conveni? Fi sincer cu Adevărat!

Femeia ția spus Adevărul are soț! Este măritată! Nui destrăma familia acelui om! Lasăi soția și familia în pace!