| DarkusXD a întrebat:

Salut,TPU! Am o colega pe care o plac de app 1 ani si jumatate. Este colega mea de banca si asa deci sa revenim.
I-am spus ca o plac, ea a spus ca nu ma place deoarece ma comport mai naspa cu ceilalti colegi si doar cu ea nu. intr-o seara jucam Ce ai face daca. ea mi-a pus intrebarea: Ce ai face daca eu te-as saruta si nu ar iesi sarutul perfect? Am intrebat-o ca de ce imi pune intrebarea asta daca nu ma place? Adica ii place sa o duc seara de la scoala acasa la ea si tatal ei ma cunoaste si ii place sa vorbim pana seara cam pe la 2:00 dimineata si acum caeva zile,un coleg a lovit-o cu gheata in ochi si a usturat-o! eu vroiam sa o imbraisez dar eram speriat ptk uneori in clasa, daca o fac ma mai respinge din cand in cand intr-un fel. usor sa zic. si aseara a spus ca atunci cand vreau sa o imbratisez sa o intreb: Permisiune? si ea sa spuna da sau nu. Este ciudat deoarece ea ma evita, si acum vrea sa o imbratisez.Cum pot afla daca ma place sau nu adica este chiar ciudat.Va rog sa ma ajutati sunt un pic derutat. dau FUNDA pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| KompliKat a răspuns:

O poti invita la un suc sau cum este vremea acum la patinoar, si puteti vb vezi ce ai in comun cu ea si daca ai putin curaj o poti intreba daca te place dau nu asa repede mai subtil s.o tragi de limba intr.un fel, dar daca ea vrea sa o iei in brate si apoi nu mai vrea inseamna ca e pe toane ceea ce inseamna ca trebuie sa o inviti undeva cand este in toane bune! dar fete fac asa si cand nu stiu cum sa isi exprime sentimentele fata de un baiat si cand o inviti undeva ar fi bine sa ii iei si niste bomboane ceva flori ceva prin care crezi tu ca iti exprimi sentimentele fata de ea, dar sa nu o inviti pe facebook sau me messenger, cheam.o sa vorbiti intre 4 ochi si o inviti si poate v.a iesi o prim-intalnire perfecta! BAFTA!happyfunda?

| DarkusXD explică (pentru KompliKat):

Eu ma gandeam la film dar merge si la suc happy si inca nu dau funda! vreau cat mai multe raspunsuri, vad care dintre raspunsuri e perfect si il aleg! al tau e ok dar vreau sa vad ce spun si altii!

| KompliKat a răspuns (pentru DarkusXD):

Poti sa o duci si la film nu cred ca se supara o duci unde crezi tu ca te simti bine sa iti exprimi sentimentele fata de ea

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata are un catelus. Ca orice alta femeie de pe planeta, prietena ta simte nevoia constanta de a avea un sprijin in caz ca simte nevoia sa abereze, sa barfeasca sau are nevoie de cineva sa-i faca cumparaturile.
Folosindu-se de sentimentele respectivului ea il foloseste pana la momentul inevitabil in care gaseste un tip care sa-i placa si, ca prin minune, cel care ii fusese alaturi atata timp si a ajutat-o va fi sters din viata domnisoarei ca un simplu gand.

Bafta si la cat mai multe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sigura ca te place! Se poarta astfel deoarece vede cum tu te porti cu ceilalti si isi face fantezii de copila ca te poate schimba(ok, asta depinde de tine daca te schimbi sau nu). Insa daca te porti altfel crezi ca ea va adopta un alt comportament fata de tine? Nu cred.Principala problema e ca ea nu stie ce vrea.Ea nu e sigura daca vrea ceva de la tine sau nu.

| TuRneR01 a răspuns:

Fata usor usor se indragosteste de tine. E o chestie lenta dar sigura din cate inteleg pe zi ce trece te place si mai mlt daca intelegi ce zic

| DaDyva1992 a răspuns:

1.incearca sa te porti cu totii ceilanti asa cum te portii cu ea.
2. poate ea te place dar e speriata sau nu stie sigur poate ca vrea sa te cunoasca mai bine.
3.intai cunoaste-o cat de bine poti ca sa nu ajunti sa suferi.
4.Si da este foarte ciudat poate ca ia doar se joaca cu tine (cea cei dureros ) :/
5.MULT SUCCES!

| AEJ35 a răspuns:

Vorbeste cu ea. Discutia între voi doi e cheia!winking Dar sa fie face to face, nu pe net, desi stiu ca de cele mai multe ori ne este mai usor sa vorbim cu oamenii pe net, este mai bine sa vezi cum reactioneaza când îi spui tu, fata-n fata! Acum, din câte ai spus tu, ea te cam joaca: ba vrea, ba nu vrea. Tu mai bine îi spui sincer ce simti si daca îti spune ca nu vrea sa fie cu tine, înseamna ca n-a fost sa fie....Succes si sper ca te-am ajutat! happy

| Crișan_Andrei_1997 a răspuns:

Te-ai gândit să vorbești „între patru ochi" cu ea? Îi ceri 2 minute să îi spui ce vrei. Nu să îi spui pe facebook, messenger că o placi. Îi spui în față. Posibil să spună prima dată „nu", dar ea tot te place dar nu știe cum să îți spună.