| Anonim57777 a întrebat:

Salut TPU! Am o curiozitate/dilemă, sunt fată și
am o prietenă/colegă de clasă (ambele avem 17 ani) cu care mă înțeleg foarte bine și ne spunem orice. La începutul prieteniei ea și-a făcut relație cu un tip (actualul) de care nu-i plăcea și voia doar să "facă mișto de el" între timp, eu și ea devenisem foarte apropiate și ne trimiteam poze cam indecente și cam așa s-a ajuns să fim atrase într-un (context sexual) una de alta, am început cu atingerile, săruturile etc. Ea mi- a spus mai în glumă mai în serios că este bisexuală și că se simte atrasă de mine că arăt bine. Eu sunt bisexuală și i-am spus mai subtil și a avut o reacție bună, adică, ca și cum n-ar avea nimic împotrivă. Totul bine și frumos până când de o lună încoace nu mă mai lasă să o ating și mereu în discuțiile noastre apare și iubitul ei ca subiect ceea ce mă deranjează și i-am spus că nu prea mă interesează ce fac ei, dar ea continuă să fie distantă cu mine și "în priză" pentru "băiatul de care face mișto" ce să fac în continuare? Să mă distanțez și eu până o rupem de tot sau să mai încerc, ce?

3 răspunsuri:
| cosminpreageeked a răspuns:

Eu cred ca e vorba de dansantransa

Răspuns utilizator avertizat
| irina4219 a răspuns:

Părerea mea, da, distanțează -te. E o diferență de la cer la pământ intre cei care chiar fac parte din comunitatea lgbtq și cei care fac unele lucruri cu persoane de același sex numai pentru amuzament, din curiozitate, etc. Daca tu chiar ești bisexuala îți poți căuta o fată care e ca tine, la ea se vede că nu este cu adevărat și o face, ca multe alte adolescente, pentru "distracție".