Nu ai ce sa faci. Atata timp cat ea incearca sa-l recastige pe el inappoi nu se va uita la un alt baiat.
Ea ii da cata atentie simte,iar el simte ca vrea mai multa atentie.
Ea,ca sa tina relatia,trebuie sa faca un compromis,sa-i de-a mai multa atentie,chiar daca nu simte ( cand iti e dor de cineva,sau vrei sa vezi ce face,sau pur si simplu vrei sa iti petreci timpul cu acea persoana,o cauti).
Dar,ce am zis mai sus nu e valabil daca ea de exemplu,nu-i poate acorda mai multa atentie ca evident,mai are si alte lucruri in viata de care trebuie sa aiba grija, nu doar de el.
Poate are scoala,servici, are anumite hobby-uri ( sa citeasca, sa faca sport, etc ) iar astea necesita si ele timp si atentie.
Plus ca poate mai vrea sa vorbeasca sau sa iasa prin oras cu amicele.
Nu ai ce sa-i zici sa o faci sa nu mai simta pentru acel baiat, nu poti sa-i oferi argumente logice care sa o faca fie indiferenta fata de acel baiat.Il cunoaste mai bine ca tine in plus.
Iti pierzi timpul dupa parerea mea,o sa fii tipul la care o sa se duca ea sa-i planga pe umar,un amic, nimic mai mult.
Dar e si o sansa,mica,ca dupa ce renunta la ideea de a fii cu el,sa fie atrasa de tine ( pana acum vad ca nu functioneaza, dar eu stiu, mai o rugaciune, mai una alta, poate cine stie. )
Multa bafta.
Un raspuns pe scurt care sa iti formeze o idee despre situatia in care te afli: Esti in friendzone si pe langa asta esti de asemenea folosit ca suport emotional; Nu ti-ar marturisi asemenea lucruri tie in calitate de barbat/baiat daca ar fi interesata de tine ca potential partener. Iti recomand sa nu te mai preocupi de problemele ei si sa nu ii mai dai atentie- in final tu vei avea de suferit, mai ales daca ai si inceput sa o placi.
beausingurlamasamea întreabă: