Poate nu mai vrea sa fiti impreuna.
Depinde de la ce va certati.
Incearca sa fii calm, sa nu ridici tonul si sa o faci si pe ea sa se calmeze.
Asa ii arati ca tii la ea si nu vrei sa te desparti de ea.
Daca nu ai alta metoda si te-ai saturat de certuri, desparte-te de ea sau acorda-i putin timp singura sa se linisteasca.
Incercati sa faceti mai multe compromisuri. O relatie este un fel de negociere, fiecare se pliaza dupa nevoile si asteptarile celuilalt, mai ales daca exista diferente intre comportamentele celor doi. Daca amandoi o luati inainte dupa ideea fiecaruia, nu o sa mearga. Incearca si tu sa o intelegi pe ea si spune-i si ei ca si tu ai nevoie de ea sa te inteleaga. Daca nu merge nici asa, inseamna ca pur si simplu aveti personalitatile foarte diferite, plus incapatanare prea multa, iar relatia nu mai este decat o relatie bazata pe atractie fizica. Bafta!
Sa nu te mai certi cu ea, las-o in problemele ei, nu o baga in seama cand incepe sa te certe.
Sa afli ce nu i convine, poate a pus ochii pe altul si nu are curajul sa ti spuna asta in fata, in schimb gaseste subiecte de cearta tot timpul
Poate ea are pe altul in vizor/place pe altul, poate nu te mai vrea dar totusi te tine langa ea ca sa nu fie singura.
E o mica dilema ma iubeste prea mult am mai fost o data despartiti si facea ca toate alea nu am scapat de ea eu sunt ff calm nu am ridicat nici o data tonu la ea...
BuBulinutzzaDragutzza întreabă: