| DeeeutzaA a întrebat:

Am o dilema sa zic asa.Intr-o zi profa mea de mate a organizat un concurs de matematica la noi in sc si ne-a impartit pe echipe. M-am nimerit cu 2 baieti si o fata. Unul dintre ei mie imi placea si inca mai imi place dar este intr-o relatie si mereu cand ma vede imi zice Alexandra u un accent frantuzesc deoarece eu sunt raraita ma puteti ajuta? Plizzzzzzzzzzzzz dau funda la primul care raspunde

5 răspunsuri:
| stoubiz a răspuns:

Intreaba-l daca te place, nu interveni in alte relatii, mai ales daca nici nu stii baiatul respectiv te place sau nu. Multa bafta.

| DeeeutzaA explică:

Da stiu ce fel este doar ca ma cam tachineaza si nu stiu ce inseamna asta si chestia este ca e cu aia

| bo8gdan1 a răspuns:

Incearca sa il seduci cu imbracamintea sa fi sexy si sa il lasi pe el sa "savureze" dupa tine

| DeeeutzaA explică (pentru bo8gdan1):

Sa stii ca nu sunt o c***a

| Frumusika99 a răspuns:

E bine sa stii ce fel de persoana e ca sa stii cum sa-l abordezi,nu toti baietii sunt marti dupa imbracamintea unei fete sau cat de sexy poate fii, ai grija pentru ca poti fi luata drept usuratica. Spune-i ce simti pentru el si daca simte si el la fel poate sa iasa ceva frumos, dar ai grija sa nu isi bata joc de tine! Succes!big grin