Eu cred ca ea este in faza de experimentare.Este un copil se pare ca si poate si pentru ca tu asa ai conceputo si nu ai ajutat-o sa se maturizeze.
Daca tu mereu vei fi autoritar ca si un parinte fata de ea si ea nu isi asuma responsabilitatea fata de relatie (ceia ce e greu la 16 ani dar totusi s-a bagat in asta) nu va merge relatia.Mai bine sa plece acum si sa va despartiti decat sa pierderi amandoi timp si sa fie mai greu pe urma.
Este ciudat ca tu te superi si te desparti de ea pentru niste lucuri adolescentine pe care tu ii le interzici ca si parinte.Pe iubita ta trebuia sa o vezi ca pe egalul tau nu ca pe inferiorul tau. Daca tie ti se pare ca este necoapta dupa ce stai cu ea? Crezi ca o iubire de "parinte" intre doi iubiti poate sa duca in spre bine?
Acuma daca te va insela cu o fata ete scarti mare drama dar nah ea oricum va mai experimenta ca este tanara si simte nevoia, e curioasa cum a facut si cu tigarile si altele.
Cred ca nu va potriviti iar relatia asta nu este benefica pentru nici unul.
Stii care e faza? Ma iubeste dar nu stiu in ce sens! Asta ma sperie cel mai mult pentru ca nu stiu ce va urma...
Pai si daca-i va placea nu o sa se mai intoarca la mine?
Eu cred ca ea este in faza de experimentare.Este un copil se pare ca si poate si pentru ca tu asa ai conceputo si nu ai ajutat-o sa se maturizeze.
Daca tu mereu vei fi autoritar ca si un parinte fata de ea si ea nu isi asuma responsabilitatea fata de relatie (ceia ce e greu la 16 ani dar totusi s-a bagat in asta) nu va merge relatia.Mai bine sa plece acum si sa va despartiti decat sa pierderi amandoi timp si sa fie mai greu pe urma.
A sunat extrem de dubios "am crescut-o ca pe fata mea". Weird a f.
Oricum, tu ai 2 probleme.
1. Dacă zici chestia aia de mai sus, probabil te referi că tu aveai 18 ani și ea avea 13 când v-ați cunoscut. Sau ceva de genul, înțelegi ideea. In cazul ăsta, relațiile nu țin, pentru că ea e încă mică, a experimentat lucruri cu tine și de acum înainte o să vrea să le facă cu altcineva. Deci există șanse mari să te înșele. Sau cum spun ele, să se îndrăgostească de alt băiat.
2. Dacă ți-a zis deja mai multe lucruri legate de "chestia cu bisexuală", e doar o chestiune de timp. Din moment ce ți-a zis de mai multe ori aia, e clar că se gândește la asta și e clar că în scurt timp o să fie cu o altă tipă.
Spune-i să se gândească ce vrea și să facă, pentru că îți pierde timpul, în caz că vrei ceva serios. Și în caz că nu are 13 ani...
OK! Povestea pe scurt: Ea are aproape 16, eu am 20 Amandoi virgini!,, Am crescut-o ca pe fata mea" gen am avut acel sentiment de parenting deoarece, dupa cum am mai spus am avut foarte mare grija de ea! Ne-am despartit recent din vina mea pentru ca nu suport ideea ca s-a apucat de fumat si inca face multe chestii pe care nu le accept, dar o iubesc mult! Stiu ca se va schimba foarte mult si cred ca din pacate in rau...de asta ma ingrijorez atat! Dupa cum am mai spus: nu am nimic cu bisexualitatea la femei, ba chiar o accept, dar pur si simplu imi e aiurea sa vina din partea ei...
E mai mult grija ca te va lasa ai putea sa profiti si sa o faci in 3 daca tot ea e bisexuala.
I-am propus asta pana si in gluma si a spus ca i se pare ciudat...
P.S. : Daca se poate sa ma ajute sau sa-mi raspunda la asta o bisexuala! Va rog mult!
RRSecularHumanist întreabă: