Eu unu am vazut ca folosesc protectie plus ca de unde stii ca ejaculeaza ala in vagin? prima oara i face oral ca sa il termine apoi vaginal
Folosesc metode anticonceptionale, care nu se vad: pastile, sterilete, prezervativ feminin samd.
Folosesc metode de protectie foarte sigure, de regula hormonale sau DIU (dispozitiv intrauterin/sterilet), etc. ceea ce permite ca sperma sa fie ejaculata in vagin in orice moment al ciclului menstrual.
Alea ie profesioniste, gogule. Se ezista niste chestii mai speciale asa, nu pentru tot muritoru de rand, intra, extra, de toate.
Astea mai mult o inghit. Și oricum au masuri de protectie, stai tu liniștit. Nu o sa rămână niciuna însărcinată, te poți uita în continuare la ele, dacă asta era frica ta.
De al cat sex fac alea crede-ma au toate bolile si impotenta poate si fisuri anale
Cu ipotenta si fisuri anale nu te contrazic, dar legat de boli, am vazut ceva documentar pe Netflix parca si trebuie sa-si faca analize calumea inainte sa poata intra in industrie ca sa nu aiba niciun fel de boala cu transmitere. Deci, desi nu par, cred ca-s mai curate de boli decat multe femei care nu practica asta ) avand in vedere ca-si fac analize constant si ele si barbatii.
anonim_4396 întreabă: