Deci dacă e adevărat ce spui atunci e cam nasol, să meargă la farmacie să cumpere o cremă pentru anus, specilă, sau să fiarbă ulei de floarea soarelui, să îl lase să se răcească, și după ce uleiul este călduț, atît cît poate suporta, să se ungă cu el în fund pînă îi trec rănile, că sigur are rană in fund, poate da și cu cremă de gălbenele că crema fiind grasă calmează durerile, cred că și de la diaree a făcut rană la fund, dacă face des și se șterge face rană de la hîrtie, trebuie să se spele cu apă caldă și săpun la fund, sigur o va ustura dar doar așa se dezinfectează zona, și dă oricu cremă ori cu ulei de cîteva ori pe zi, iar pentru diaree ia imodium, că degeaba dă cu cremă sau cu ulei dacă merge des la toaletă, o să facă răni de nu se va mai putea șterge la fund de dureri, și nu mai face ți sex anal. Sper că nu ai pus întrebarea la mișto doar ca să rîzi de noi. Funda?
Bună.
Bravo, a făcut fisuri anale, este tare deșteaptă că știe să se respecte.
Și-a pus sănătatea în pericol pentru... tine!
Ceai de mentă cu mușețel să o strângă la stomac, covrigei, brânză dulce dietetică, pâine prăjită, local să se spele cu apă calduță și masarea anusului cu cremă pe bază de gălbenele, Hermozon (cremă împotriva hemoroizilor), etc.
În rest... nu am cuvinte!
Pa, pa.
Mersi pentru fundă, și sănătate prietenei tale, săraca ai terminat o, cred că atunci cînd era la toaletă te "binecuvînta ce dureri avea în fund"
Frate cand va aud am facut sex anal si nu stiu ce i s-a intamplat. gandeste-te si tu cat de dureros a fost pentru ea bagati 3 degete in fund si apoi scoatele faci lucrurl acesta de 3 ori sa vedem daca patesti ceva, de ce s-a mai inventat vaginul, NU CA SA IL FOLOSESTI. este o moda acum vaginul e demodat acum poponetul e moda. are fisuri anale cu siguranta, pentru ca locul este sensibil acolo
Cheerry. recunosc a fost greseala mea. ca am facut asta! dar nu e prima oara cand o facem anal. e a 3-a. pana acum nu a fost asa. si + ca. daca vrei sa stii. femeia are voie sa faca sex 10 zile [cand e pe ciclu]. 10 zile dupa ciclu nu are. si dupa iar 10 zile are voie sa faca sex.[inainte de ciclu\stop.] si tot asa. cand zic ca nu are voie sa faca sex. ma refer sa nu ramana gravida. si cand am facut sex anal... eram in alea 10 zile in care nu are voie asa ca numai vorbii fara sa stii...
Nu ma refeream la aceea perioada inainte si dupa sunt fata crede-ma ca stiu. ma refeream la sexul anal
Okey
Poate ca nu e de la actul sexual. poate a mancat ceva ce nu i-a priit, s-a stricat la stomac si de la prea mult stat pe buda o ustura obiectul. orice ar fi o sa-i treaca
Daca era virgina o sa ii treca in careva zile sau saptamani ai auzit de ciclu sau de stop
Incearca si tu sa-ti bagi un pix in fund si apoi sa-mi spui daca te-a durut! saraca fata...mi-e mila de ea!