Evident ca esti prea mica. Tipul ala ori e tampit, ori are o obsesie sa o faca cu tipe mici. Daca tot zice ca te iubeste cred ca ar astepta, in definitiv esti un copil pentru numele Lui Dumnezeu, ai sa iti strici toata viata, copilaria. Sfatul meu este daca el tot continua cu subliectul asta dai papuci cauta sau mai asteapta pana ai sa fii la o varsta mai acceptabila si poti gasi ceva mai bun.
Cum sa nu fie un motiv la 13 ani, hai daca aveai 16, 17, dar esti copila, dal la politie faci un bine omeniri ne scutesti de pedofili pe viitor
Fii tare, nu ceda la insistentele prietenului tau de a face sex cu el. Felicitari ca nu ai cedat pana acum!
Da,mereu imi spune ca ca el n-o sa intilnesc pe nimeni, iar eu ii zic ca daca ma iubesti o sa ma astepti pina fac macar 16, da el zice bine, sapoi "cum bine daca organismul cere", nu serios in asa motive eu nici nu stiu ce sa fac... odata deja l-am prins cu "mita in sac", a fost alta fata la el au facut sex dupa aia a facut baie la el...ma schimbase pe fata cind am auzit astea..nustiu ce sa fac sincer.
13 ani? serios? Du-te la mama ta si spune-i ca un baiat mai mare de 16 ani vrea sa fac niho-niho cu el, iar eu nu stiu ce sa-i zic! Tu gandesti macar? 13 ani si esti cu unu de 16?
Nu face greseala asta. eu an facut-o prima data vara asta cand aveam 15 ani si am plans pentru 3 luni pentru ca mi-a parut rau. Trebuie sa astepti persoana potrivita si aia va veni dar nu acum. Si eu eram ca tine la 13 ani dar nu m-as fi gandit niciodata sa-mi incep relatia sexuala. Deci nu o face, e un sfat, o sa-ti para rau... Sper sa ma asculti :*
Tulai Doamne!
Ce minte ai! Ai 13 ani! Penru Numele Domnului! Eu zic sa-l lasi in pace si sa pui mana pe carte. La varsta ta nu trebuie sa existe barbati.
Ai doar 13 ani. Daca aveai macar 15 poate mai ziceai... Mai bine te-ai desparti de el, e clar ca incearca sa te vrajasca cu vorbe frumoase ca sa faceti sex si dupa aceea fi sigura ca la prima cearta, va despartiti de tot. nu s-ar mai intoarce la tine. daca te-ar iubi asa mult cum zice te-ar astepta cat ai zice tu.
si stai linistita ca ai doar 13 ani, o sa mai intalnesti destui baieti, nu e asta singurul. sa nu cedezi.
La 13 ani sigur esti mica, el poate e cu tine doar sa faca sex. Sa ii zici ca esti dispusa sa faci asta dupa vreo 2-3 ani si sa astepti reactia lui, daca e dezamagit, clar e cu tine doar pentru sex, daca nu are nici o reactie, e indiferent, e in stare sa astepte iar daca e bucuros inseamna ca abia asteapta sa treaca acei 2-3 ani. Sa nu uitam ca el are 16 ani, si la 16 ani deja vrei sa o faci din nevoie nu din placere, mai ales daca esti virgin.
Nu este virgin, da eu sint virgina si n-am de gind sa fac asta la anii astia.
Oricum, eu tot cred ca e cu tine doar sa ti-o traga. In locul tau asta as face, dar faci cum crezi. Bafta!
Esti prea mica (,) ca sa ai un ubit asa de mare si sa faci sex cu el. Si apropo, s-a intors la tine nu pentru ca te iubeste.S-a intors pentru ca vrea sex. Spui ca esti de 10 luni cu el..Serios acum, cu siguranta are si o alta iubita de varsta lui, nu o minora. Daca te-ar iubi asa cum mentionezi tu, nu ti-ar propune sa faceti dragoste. Oricum, daca e tampit si pedofil, asta e o alta treaba. +ca relatiile adevarate incep de la 18 ani incolo, o relatie ce da in casnicie incepe de la facultate, poate nici de acolo...Traieste-ti copilaria, nu sta sa faci prostii cu un baiat care e tampit si te pune sa faci acest lucru. Tine minte un lucru: Mai toti baietii in ziua de azi vor de la o fata numai SEX. (nu toti, dar marea majoritate) Daca vei face asta cu el vei regreta asta dupa. O sa ti-o traga si dupa te va lasa, iar tu vei ramane cu buza umflata nestiind de ce a facut asta. Fi fata desteapta si nu pune botul la baieti, mai ales ca esti minora.
Sincer si eu mai am 4 luni si fac 14 ani si nu am avut nicio relatie serioasa pana acum. Pare putin ciudat dar am citit si si ce mi-a mai spus un prieten mai mare care a facut sex ca cel mai mine e sa faci sex atunci cand ambii partenerii sunt pregatiti sa inceapa viata sexuala si simt ei acel lucru nu doar daca vrea unul dintre parteneri sa faca sex gata, acum o poti face si la 13 ani dar doar in momentul in care amandoi vrei si sunteti pregatiti de preferat iti recomand sa te uiti la,, sexul versus barza " pe Youtube are niste sfaturi bune.