| Tedi67 a întrebat:

Salut TPU, am o intrebare.Am 16 ani si penisul de 15cm stiu ca pana la varsta asta creste, dar am mai citit ca tine si de genetica. Tata are de 19 cm si mai groasa ca a mea, e posibil sa creasca in timp cat a lui sau ramane asa?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum se face ma ca marimea media a penisului in Romania si Europa e pe la 12-13 cm, da toti de pe TPU aveti 15-20cm?

Si mai grav de atat... cat de bolnav sa fii sa o masori lui taica-tu. Inteleg ca esti troll, da totusi...

| mihai69 a răspuns:

Da' bunicul cât o are?

| Tedi67 explică (pentru mihai69):

Mai mare decat a ta, clar.

| VoidEternal a răspuns:

După cum zicea un mare clasic in viață. Lungimea penisului trebuie sa fie vârsta x2. Orice e sub, e mic.

| Madaxo97 a răspuns:

Mai creste până pe la 17-18 ani penisul, nu stiu daca neapărat cât al tatălui tău, oricum 15 cm e o marime bună, nu îți trebuie mai mult să satisfaci o fată, e de ajuns.

| Allan2005 a răspuns:

L-ai întrebat tu cât o are și ți-a răspuns sau ai aproximat? laughing

| Vio024 a răspuns:

Penisul creste pana la varsta de 16 ani, chiar daca cresterea ta in inaltime poate continua pana la 20 de ani.
El creste in functie de mostenirea genetica de la tata, mai gros sau mai subtire, mai incovoiat, sau mai drept. Bineinteles ca si grosimea depinde tot de mostenirea genetica, unii au penisul f subtire si lung, altii il au lung si gros, altii il au mic si gros samd.
In orice caz, la 16 ani se incheie cresterea lui, atat in lungime cat si in grosime.
Uita-te bine la el ca altul nu mai ai si nici nu-ti mai creste, cu el ramai pana la adanc batraneti. Bucura-te de el, la cat mai multe amintiri

| issa69 a răspuns:

Tu ai făcut sex cu taică-tu?

| Tedi67 explică (pentru issa69):

I am vazut o cand am fu##to pe mata de asta stiu dimensiunea