| shadday a întrebat:

am o intrebare : am o prietena de 17 ani si am fost despartit o perioada de timp, acuma suntem din nou impreuna, am fost despartit 4 luni si in acest timp ea a mai avut o relatie cu un tip care la randul lui avea prietena, am intrebat-o daca mai tine la tip si daca mai tine lagatura cu el... evita raspunsurile si se vede ca ea a tinut la el si inca mai sufera un pic dupa el, nu ma lasa sa o ajut deloc si nu vrea sa vb despre asta, cred ca au facut si dragoste in acest timp dar nu vrea sa vb nimic despre el si nici nu pot sa o ajut pentru ca nu stiu ce s-a intamplat. Ce credeti ca ar trebui sa fac? sa o ajut cumva sa treaca peste si plus de asta e posibil sa ma paraseasca adica sa stea cu mine si sa se intoarca din nou la el, nu stiu ce sa cred, acuma relatie intre mine si ea merge bine comunicam vb despre ce am facut in ziua respectiva ma intreaba anumite lucruri dar ea are unele regret cum sa o ajut? astept raspunsurile voastre va multumesc

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Pe tine te considera doar un simplu prieten un posibil confident dar nimic mai mult.Nu are sentimente de iubire fata de tine, ar trebui sa intelegi ca tu pentru ea nu existi decat doar ca un amic si nimic mai mult.

| frostxtq a răspuns:

Pfff, sa o lasi sa plece. Nu e comunicativa si in plus inca il jeleste pe celalalt. Daca te multumesti sa fii a 5-a roata la caruta n-ai decat sa stai si sa speri, daca ai putina demnitate, las-o sa plece.

| neutrino a răspuns:

Eu zic sa nu o mai intrebi despre fostul, si sa te intrebi de ce a acceptat acum o relatie cu tine.

| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Salut! Incearca sa fi mai mult timp cu ea si fa-o mai des sa rada in acest mod o vei face sa se apropie din nou de tine sa aiba incredere sa se simpta iubita si protejata fai mai multe cadouri mici mai mult sa foe ceva simbolic cel mai bine este sa stai mult cu ea sa nu se simpta neglijata. Si daca ai facut unele greseli pe care le-ai facut atunci cand va ti despartit nu mai repeta greseli pentru ca vei ajunge tot acolo. Fi alaturi de ea si încearcă sa nu mai deschizi subiectul de fostul pentru ca ea este cu tine nu mai este cu el pentru tine cum ar fi sa vb de ex de fata cu ea de fosta... In final fi alaturi de ea si ofera-i zâmbete

| deadrose2543 a răspuns:

Incearca sa aduci vorba despre chestia asta si sa afli care sunt sentimentele ei actuale fata de tine si fata de fostul,pana la urma daca ai indoili,pentru ca se va observa daca tine la el, chiar daca ar zice ca nu tine la el, desparte-te de ea pentru ca nu are rost sa suferi sau cel putin luati o pauza incat sa va limpeziti mintea si sufletul, nu numai tu, ci si ea.

| Emilian65 a răspuns:

Parerea mea este sa o lasi in pace sa-si vada de prietenul pentru care te-a parasit pe tine, iar tu gaseste-ti o prietena care sa te iubeasca cu adevarat.

| AlexandruIonut004 a răspuns:

Nu te iubeste...