Bai, la cei 15 ani ai tai asta mi se pare o idee dea dreptul teribila! Daca si-a dat drumul in tine da, e riscu, altfel nu prea e, pastila de a doua zi ai face bine sa o iei si gandeste-te de 3 ori inainte sa faci asa ceva fara sa te informezi calumea inainte.
Din cate vad, ai vreo 15 ani. Nu inteleg cine te pune sa iti risti viata facand sex neprotejat la varsta asta. Lasam criticile la o parte, ca nu sunt nimeni ca sa te critic.
Exista riscul sa ramai gravida daca:
-A ejaculat in tine [90% gravida]
-Nu a ejaculat in tine. Se poate intampla asta, chiar daca foarte rar [10%] pentru ca lichidul seminal care ii iese la baiat cand e excitat contine spermatozoizi.
Poti lua pastila de a doua zi, pe care o gasesti in farmacii. Daca iti intarzie menstruatia, fa un test de sarcina... si trebuie sa ai foarte mare noroc. Cred ca pentru ceva folositor s-au inventat prezervativele, nu crezi? Si eu am 15 ani, dar la varsta asta as gandii ca imi pun viitorul meu in pericol facand sex neprotejat cu iubitul si dand o mare sansa sa nasc un copil peste 9 luni, nu crezi?
Ca iti incepi viata sexuala iti trebuie o maturitate psihica, pe care nu o ai.Si ce sa vorbim despre informatia care ar trebuie sa ai inainte de a incepe viata sexuala. pentru ca `pur si simplu nu o ai.
Mult succes
Puteai sa dai si tu un raspuns mai decent. Ea vrea doar sa stie ce sa faca de ce trebuia s o injuri?
Daca nu a lasat in tine nu ai cum sa ramai dar sunt sanse foarte mici...dar pentru siguranta ia pastila de a 2-a zi sau mai asteapta putin si ia-ti un test de sarcina dar eu zic ca pastila e cea mai buna...si pe viitor protejeazate, chiar daca e mai bine fara dar cu prezervativ te poti proteja si de o sarcina nedorita si de boli cu transmisie sexuala
Prezervativele si alte metode contraceptive sunt pentru a anula 1+1=3. Dk nu ai folosit prezervativ, eu sper sa ramai insarcinata:d
Ok...Pastila de a 2-a zi,
Si DA exista riscul sa ramai gravida!
Numai bine
Da este riscul sa ramai gravida dar exista pastila de a 2 zi si dupa iti faci si un test ca sa fii sigura.Bafta!
Uite maine poti sa iti cumperi o pilula de a doua zi... dar daca vrei consulta ginecologul si daca nu vrei sa pastrezi copilul intreaba-l de avort. apropo cati ani ai?
Pastila de a -2a zi care se ia in maxim 72 de ore de la contactul sexual. sunt doau pastile care se iau la intervat de 12 ore. adica ai laut-o pe prima dupa 12 ore o iei pe cealalta. next time fi mai atenta