De cat timpu sunteti impreuna?
Eu zica ca aceasta problema se poate rezolva doar daca vorbesti cu el despre asta si daca chiar te iubeste iti spune adevarul. Pur si simplu ii spui ca ai vazut mesajele si ca nu iti place atitudinea lui. Mai bine vorbesti acum cu el decat sa taci si sa suferi dupa.
Si nu te lua dupa Cristiann25 mie una mi se pare un lucru chiar in regula, adica odata ce suntem impreuna esti doar al meu!
Mulțumesc mult! :3 Chiar îmi place răspunsul :X
Uite-te a mesaje! Asa o sa fi 100% sigura daca te inseala sau nu! Mai bine sa verifici acum ca sa nu fi dezamagita mai tarziu.
Ştii e faza că băieţii nu agreează faptul că prietenele lor le verifică telefonul.
In primul rand CE CAUTI in telefonul prietenului tau?! Stii ca asta e un lucru foarte urat? Exact cum un barbat ar cauta in telefonul, geanta iubitei/sotiei si cred ca toti care o sa vada o sa fie de acord cu mine! URASC ca o iubita sa faca o chestie ca asta nu conteaza ca nu am nimic de ascuns dar ma deranjeaza pe mine pentru ca nu-i frumos.Revenind la problema ta poate e doar o amica cu care se intelege bine si o fii intrebat-o ce face cine stie.Ai INCREDERE in el? Daca nu ai incredere aia nu mai e relatie! Cand increderea DISPARE se duce usor usor toata relatia din cauza geloziei care apare, a certurilor pe diferite teme etc! Succes si sa nu mai faci niciodata asa ceva!
Nu, ideea e că el mă lasă, adică, în sensul că vrea să-mi arate că pot avea încredere, dar am mai avut discuții din cauza acelei fete pentru că a ieșit cu ea pe afară singuri (nu m-a deranjat) și am aflat că și-a pus capul pe ea, că îl lua în brațe. iar ea îl place și știe bine asta. Și de aici nu prea știu ce să fac AM încredere în el, dar mă simt eu ciudat și vă ceream doar părerea.
Da am inteles dar eu ti-am dat un sfat pe mai departe ca nu ai ce cauta in telefonul iubitului chiar daca el e politicos si iti da voie! Pai si eu am cea mai buna prietena care sunt mereu cu ea asta nu inseamna ca iubita trebuie sa fie geloasa...
Corect, bravo!
Este o problema de incredere.
Tu nu ai incredere in el, posibil sa joace la 2 mese dar nu sunt singur. Ca sa rezolvi aceasta problema te-as sfatui sa vorbesti cu el, sa vezi ce zice.
RayKzor51 întreabă: