| RangerJ a întrebat:

.. Am o intrebare cam ciudata...
Eu am 17 ani si de cateva sapt vorbeesc cu o fata mult ea are 13 si cred ca imi place de ea (ca persoana)
Ce sa fac? Devin pedofil?

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca nu cunosti notiunea de pedofilie. "Pedofilie (grec. πaις (pais) „băiat, copil" și φιλιa (philia) „prietenie") este o tulburare, perversiune sexuală care se manifestă prin înclinația erotico-sexuală a unui adult față de un copil de regula baiat." Bineinteles ca poti sa ai o relatie de prietenie si sentimente de iubire fata de o fata de varsta ei cu conditia de a va limita la manifestari/activitati erotico sexuale care nu includ sexul.

| Emilian65 a răspuns:

Da, sigur devii pedofil.

| Doub a răspuns:

Pedofilu'.O_O

| Alcyon a răspuns:

Cata vreme relatia voastra se rezuma doar la mers de mana prin parc, nu esti pedofil. Daca treceti la altele, e o problema.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Nu ai cum sa fii pedofil, amândoi sunteți minori!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper sa nu devii pedofil ca e jale mare.Iti place de ea, te atrage si e total normal, asta nu inseamna neaparat ca esti pedofil doar pentru faptul ca e mai mica de ani ca tine.

| Țoglă a răspuns:

Las-o să se uite la desene, nu o mai deranja

| rebiik a răspuns:

Nu devii pedofil, doar pentru ca ea e mai mica decat tine. Vorbeste cu ea in continuare.

| deea1155 a răspuns:

Atat timp cat doar vorbesti e OK, dar nu uita ca are 13 ani, varsta la care isi doreste sa se afiseze matura si pregatita pentru viata - realitatea este ca nu este pregatita.

| DollyWiitch a răspuns:

Cam mică fata laughing, dar nu devi pedofil e normal să-ți placă fetele mai mici