| yofk a întrebat:

Salut TPU, am o intrebare cam complicata, cel putin pentru mine laughing). Ieri mi-am inceput viata sexuala alaturi de cineva, a fost o aventura si cam atat. Treaba e ca nu m-am terminat deoarece respectiva persoana nu a mai vrut, s-a oprit si a zis sa punem stop (totul la durat cam vreo 7/8 minute). E ceva normal? Nu trebuia sa termin repede? Stiam ca prima data se termina cel mai usor. Mentionez si faptul ca nu mi-a curs sange si nici durere nu am avut, sunt astea lucruri care conteaza pentru dezvirginare sau mi-am pierdut-o din momentul in care am inceput treaba cu respectiva persoana? Multumesc

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Prima partida de sex poate dura cateva secunde, sau nu te poti termina deloc, asta depinzand strict de corpul si conexia ta mentala!
In cazul tau, fata a oprit partida sexuala fiindca probabil o durea sau a fost ceva in mintea ei, ce numai ea stie, care a facut-o sa regrete partida si a dorit incetarea ei imediata.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Esti fata, esti baiat?
Cine este celalat?

| yofk explică (pentru Violleta2022):

Baiat, iar respectiva persoana este fata.

| Violleta2022 a răspuns (pentru yofk):

Prima partida de sex poate dura cateva secunde, sau nu te poti termina deloc, asta depinzand strict de corpul si conexia ta mentala!
In cazul tau, fata a oprit partida sexuala fiindca probabil o durea sau a fost ceva in mintea ei, ce numai ea stie, care a facut-o sa regrete partida si a dorit incetarea ei imediata.

| VoidEternal a răspuns:

Baietii sunt cei care termina repede. Fetele mai rar. Ba chiar sunt multe fete care se straduiesc mult si bine sa aiba orgasm chiar si cand au un partener sexual stabil, o relatie si tot ce trebuie, Iar ca fata sa ai orgasm din prima e foarte putin probabil. Iar partea cu sangerarea nu se intampla tuturor, Poate himenul tau era deja rupt sau poate nu s-a rupt inca.

| yofk explică (pentru VoidEternal):

Respectiva a vrut sa punem capat deoarece a regretat sau ceva de genul, nu era ea in vreun orgasm, are kilometraj daca ma intelegi, nu a fost clar prima data pentru ea.

| helpforyou a răspuns:

De ce sa termini repede? Este cumva o regula? Daca nu erai sub imperiul emotiilor este perfect.

| yofk explică (pentru helpforyou):

Cam asa intelesesem peste tot, mai ales cand o faci prima data. Dar cam ai dreptate.

| helpforyou a răspuns:

NBu totdeauna curge sange, iar virginitatea se refera la momentul in care exista penetrare.