E simplu, in apropierea pers iubite se elibereaza endrofine care calmeaza durerea, o doare burtica ca e la menstruatie
NU stiu cat de sanatoasa este fetita asta la cap, dar cand te doare burtica mergi la toaleta sau iei un panadol, nu chemi lumea sa te tina de mana, ca nu poti sa mergi la toaleta sa-ti faci nevoile. Este cam neobisnuita cererea ta ca sa nu spun ca-i anormala total.Cand iti mai spune asta, spune-i sa o ia de mana pe mama ei si sa mearga la toaleta sau in cazuri grave, la medic.
Nici o fata nromala la cap nu-i spune iubitului sau prietenului, sa vina la ea cand o doare burta. este jenant si nesanatos!
La modul cel mai serios!
Ori vrea mai multa atentie, ori are o problema cu burta, ori are un fetish ciudat in legatura cu asta.
Poate este mandra de abdomenul ei si vrea sa il observi si tu mai bine.Sau poate are instincte materne si vrea copii.
Nu te doare burta cand esti indragostita. Ar fii si ciudat. Posibil de la faptul ca nu intretineti relatii sexuale sa o deranjeze ovarele uneori dar nu mi se pare prea delicat din partea ei sa ti spuna chestia asta
Deci ca sa inteleg mai bine. Intr-un fel, se excita, sau?
Da, posibil
Cum e posibil sa ai durere de ovare daca nu faci sex?
Se poate intampla daca te "incingi" mai tare si dupa nu se intampla nimic... am mai auzit si eu la fete, asta mai rar si in anumite situatii
Nu cred că e adevărat, dar ok. Am mai aflat ceva nou.
Prietena ta e ciudată. Ce spui tu nu e ceva ce ni se întâmplă in mod obişnuit, nouă, fetelor. Burta poate să o doară dacă e stricată la stomac sau daca e pe stop. O avea un fetish cu mângâiatul pe burta. N-am mai auzit asa ceva. Intreab-o direct. Din moment ce tot face aluzii cu siguranţă nu o s-o deranjeze să o intrebi, poate chiar isi doreşte asta.
Eu cred ca daca mananca ceva expirat sau nepotrivit, si cand o ia durerea de burta, are nevoie de tine si vorbele tale ca leac. Probabil numai asa-i trece!
Este un fenomen normal, simținduse bine în companiea ta sigur că poate să se excite, ea are nevoie doar de mai multă atenție și vorbe dulci ( dar nu cu limită). succes