Ar fi chiar o tampenie din partea ta, stiut fiind ca durerea femeii este mult mult mai mare daca nu folosesti prezervativ. Nu inteleg de ce ai vrea sa o doara mai rau, doar din sadism?
Oricum, iti poti asuma un risc de sarcina de cam 30% daca vrei sa faci asta
Te sfatuiesc sa folosesti prezervativul deoarece este acoperit cu un lubrefiant care favorizeaza o alunecare lina/fina usoara chiar si intr-un vagin mai putin lubrefiat. Te sfatuiesc de asemenea ca sa folositi mult lubrefiant si inainte de penetrare sa-i faci neaparat o degetica energica. Penetrarea sa o faci cu multa tandrete si atentie, Succes.
Stii ce ar trebui sa intrebi pe "cunoscatorii astia intrale sexului care iti dau sfaturi s-o faci cu prezervativ? Intreaba daca ei asa au facut.Auzi la ei prezervativul are pe el lubrifiant.O avea dar ala se duce imediat cit incerci tu sa faci ceva. Vorbesc si ei sa nadoarma. Apoi fata ta este una f tinara, deci o sa fie uda fleasca, ca doar nu e virgina si are 50 de ani.Da man asa o sa faci fara.Ca eviti chestii intreab-o cum are ciclu, adica la cit timp si daca este regulat. Daca e regulat atunci faceti sex imediat dupa menstruatie si aia e tot.Si nu iti mai pui nici un prezervativ.Si daca tot vor unia sa isi puna prezervative ca asa stiu ei, spun-le ca exista lubrifianti la magazin. Apoi nu se compara un sex cu prezervativ cu unul fara.Si fiind virgin cum spui nu stiu ce mare lucru o sa rezolvi cu prezervativul.Ori ca sa nu o lungiti, pentru ca poate nu stati sa studiati chestii, atunci faci sex fara si fata ia o pilula din aia cum i se mai spune dea 7 zi si gata ai trminat povestea.Ce mai atitea teorii ca esti sadic ca o faci din sadism si etc.Pai sa iti spun eu ce zic femeile. Femeile asta spun ca le doare mai rau cu prezervativ decit fara.Intreaba si tu femeile, dar pe alea care fac sex normal nu astea care au facut sex doar sa faca copii odata in viata.
Nu te lua dupa relian, ca nu stie ce vorbeste. Daca nu-ti doresti copii foloseste prezervativul. Tu, neavand experienta, e posibil sa nu te poti abtine. In afara de asta, baietii elimina cand sunt excitati un lichid incolor ce poate contine spermatozoizi. Daca nu vreti sa folositi prezervative, fata trebuie sa mearga frumos la medic, ca sa-i prescrie anticonceptionale.