| Anonymní a întrebat:

Am o intrebare. Cum as putea sa o fac dependenta de mine? Nu am de gand sa o ranesc, dar, simt ca eu tin prea mult la ea, iar...pe ea abia o intereseaza. Asta simt, in momentul de fata. Am incercat sa vorbesc cu ea, sa ii spun subtil ca am nevoie de mai multa atentie, dar, vad ca nu intelege. Ori nu vrea, ori nu stie sa dovedeasca ca intr-adevar ii pasa. Doar eu trimit primul mesaje, mi-e dor de ea mereu, ii spun ca o iubesc, pentru ca asa e, de vreo 2-3 luni suntem impreuna, si chiar am inceput sa tin la ea foarte mult. Ma gandesc ca o sufoc, ea zice ca nu. Nu stiu ce sa mai cred. Am cautat pe net o solutie, solutia indiferentei, numai ca...nu o pot ignora, sunt prea entuziasmat cand o vad. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| KiLLYoU1 a răspuns:

Aici depinde de personalitatea ei...
Am fost si eu intr-o situate foarte foarte asemanatoare.
Eu am incercat sa o ignor, iar rolurile s-au inversat ^_^
Incearca si tu la fel, n-o baga in seama deloc, si cand zic deloc ma refer sa nu te uiti la ea sau sa ii zici buna. altceva nu cred ca ai ce sa faci... Bafta

1 răspuns:
| T0T a răspuns:

O lași. Nu te place și e prea idioată să ți-o spună direct. Mai bine acum căci vei regreta mult mai mult mai târziu și oricum să zicem că totuși te place, va veni ea la tine atunci.