Pai ce sa zic. te duci la ea. o intrebi ce face. intri in discutie cu ea. nu trebuie sa fii direct, deoarece o sa creada ca esti in limba dupa ea [chiar daca esti], dupa cateva zile de discutii. lungi, poti indraznii sa- ii ceri numarul de telefon. I! II ) Ca sa o,, agati" [virgula] trebuie sa fii senzual, sa, fii dragur cu ea, sa te duci sa o intrebi ce face, incat sa simta si ea. cava., ai modul tau de a fi, nu stiu tu stii. In pauze o iei in brate, [trebuie sa mirosi bine, si sa nuuu iti MIROASA GURA] [tot ce uram mai mult ] [trebuie sa fii intr-un cuvant,, Baiatul cu toate calitatile " ]
Pai eu zic sa ii dai un biletel sau sa il dee altcineva din partea ta poti sa il bagi in dulapior daca la liceu sunt. poti sa dai din greseala peste ea, in ghilimele si poti sa o intrebi ce face sunt foarte mult variante.dar stiu sentimentul acela cand iti lipseste cineva si ai vrea sa fie doar a ta dar nu pot doar daca vorbesti cu ea sau vorbesti cu ea pe mees sau pe facebook sau prin biletele. sper ca te-am ajutat bafta funda?
Foarte simplu.te bagi in seama cu ea..ca si cand ai vorbii cu un alt prieten.o intrebi daca vrea sa-ti dea nr de telefon..Scurt si la obiect!:* succes!