Oriunde te epilezi e la fel tot te iriti daca nu te dai cu nivea sau ceva dar fara alcool dupa ce te barberesti cu spuma de calitate si un bike cu 3 lame nu unul, sfatul meu un bike cu 3 lame, o spuma de calitate nivea gel, bike cu 3 lame si aftershave nivea, oriunde te epilezi sa te dai mereu, chiar si sub brat, desigur alege orice vrei dar fara alcool si fara o lama te chinui
Omule nu da cu lama direct prin ovaz, sau marar ce ai tu acolo.Mai intai tunde cu masina de cosit.Scuze glumeam dar exact asa se intimpla. Daca ai marar destul de mare dal jos cu foarfeca sau masina de tuns, dupa care dai cu lama.Prima data cind faci asta indiferent ce metoda ai aplica te iriti pentru ca pielea ta na mai incercat chestii de genul asta. Apoi daca faci asta regulat normal n-ar mai trebuie sa te iriti.Acum sint persoane care se irita orice ar face.Deci daca esti genul asta n-ai ce face te poti da si cu mama cremei sau si cu laser ca tot te vei irita. Daca esti normal atunci dai bataie cum am aratat.Dai cu masina de tuns prin marar, dupa care bagi spuma ce ai zis si lama si te-ai scos.Nu da cu nimic dupa.
Uremeaza acesti pasi si vezi daca functioneaza
http://www.sfaturilemariei.com/iritare-dupa-epilare/
.
Pai ai putea incerca cu crema depilatoare sau eventual cu un aparat de epilat sau ceara..doare putin dar nu te iriti si efectul e mai de durata! Sper ca te-am ajutat, toate cele bune! :*
Putica aici de fata are oute si tu ii zici sa incerce cu ceara?
Pai naiba mai stie cu numele astea foarte "Evidente" ))
fearlessss întreabă: