| vijay112 a întrebat:

Salut,TPU! Am o intrebare, de ce fetele care au fost virgine si sunt inca in relatia cu prietenul care si-a inceput viata sexuala are curiozitatea sa incerce acest lucru si cu o alta persoana fiind vorba doar de o aventura si atat, dar relatia sa continuie cu acelasi partener? Astept un raspuns care sa ma lamureasca cat de cat, multumesc big grin

7 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Virginele odata ce dau de gustul penisului NU le mai calmezi, NU este indicat sa te rezumi la aceeasi persoana care ti-a rupt himenul, omul are nevoie de diversitate sexuala NU este monogam!

| RAY a răspuns:

Pentru ca la varsta asta suntem imaturi si vrem sex indiferent de sex, curiozitatea, suntem conduci de instincte asta e adevarul, cand iubesti nu devi lesby/gay sa nu ai atractie fata de sexul opus, pentru fiecare persoana care o recunoastem se activeaza ceva o emotie, frica etc fata il iubeste pe baiatul ala dar pentru x simte dorinta sexuala, plus ca asa zis relatiile din ziua de azi sunt doar interese atat

| neutrino a răspuns:

Teoria ta este falsa, poate ca sunt si asemenea cazuri, ele fiind isolate.

| Emilian65 a răspuns:

Pentru ca s-au plictisit de partenerul actual si vor sa vada cum este si cu alti parteneri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din dorinta de curiozitate - sa vada daca unul o satisface mai mult decat altul poate. La baieti e mai normal sa apara aceasta dorinta, insa la fete... nu stiu cate si-ar dori sa experimenteze acelasi lucru cu altii. Sunt persoane si persoane. Unele nici nu se gandesc la asa ceva.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta sa o crezi tu, cum am spus, cand o fata da de gustul sexului nu ai cum sa o oprestiwinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

1 din 10? Nu ai cum sa generalizezi aici. Nu neg ca exista si persoane pentru care asta este un lucru wow si sunt pline de dorinta daca vad niste patratele la un baiat