Pai. cel mai bine ar fi sa fii deschis cu ea. Sa-i explici ca te deranjeaza cand face asta, si sa cautati amandoi o solutie de comun acord. Pana la urma, Nu ca nu ar fi curata te deranjeaza, ci iti e putin sila de gestul in sine. Cred ca e destul de matura sa inteleaga.
Cred ca sta cu tine doar pentru sex! Tu decizi da mi se pare chiar scarbos sa eu bagi in fund dupa o suge si vrea sa te sarute! Incearca sa-i spui ceva de genu: Te rog fii mai cuminte si mai linistita si atunci o sa realizeze ceva ca nu iti convine si incet incet incearca sa ajungi la subiectu cu ''analizarea''si sa ii spui ce creizi, bafta!
Ai doua variante.
Sau o saruti sau ii spui ca nu poti sa faci asta.
Oricat de curata ar fi,este creierul,subconstientul tau care nu te lasa sa o saruti dupa.
Preferabil o discutie lamuritoare,decat confuzia de dupa care poate sa o inteleaga gresit.
Desi,daca repeti gestul tau(sa o eviti),de cateva ori,o sa deschida singura discutia.
In afara de asta,prea multe amanunte in postarea ta, nu le da idei, ca e plin de copii pe-aici!
Sincer mie imi place la nebunie ce face...numai ca partea cu sarutatul nu prea ma incanta...n-as putea sa-i zic sa se opreasca.
ca nebunii face mai multe gen ma termin la ea in gura, face deepthroath (inghite tot peni.ul), ...eheeee, sunt multe de spus
RRSecularHumanist întreabă: