| FrumoasaTa a întrebat:

am o intrebare.De citeva zile m-am indragostit de un baiat(Stanislav).Cea mai buna prietena a mea i-a spus lui ca-l plac iar el de atunci si-a schimbat comportamentul fata de mine.Adica noi pina acum eram ft buni (de fapt cei mai buni) prieteni si nu avea un comportament cu mult mai diferit ca acum.Deci dupa ce i-a spus el a plecat acasa si mi-a scris sms ca doreste sa se intilneasca cu mine(deci sa fim impreuna).Ce sa inteleg din asta? Si eu i-am spus ca:cum sa ne intilm daca eu il iubesc dar el pe mine nu? Si dupa asta el mi-a spus sa astept pina duminika(pina miine)si-mi va spune daca doreste sau nu sa fim impreuna.Din asta ce sa mai cred? Dar mi-a dat un indiciu.Mi-a spus ca-i ceva de bine si ca nu ma voi supara din treaba care va iesi...Deci cine are vreun sfat pentru mine il voi primi cu placere

12 răspunsuri:
| Biiiby a răspuns:

Sfatul meu:NU AVEA INCREDERE IN BAIETI! Desi depinde de comportamenul lui. Poate si lui ii placea de tine dar nu vreia sa iti spuna, in acest caz prietena ta a facut ceva bun...Dar mai este si cazul cand el poate minti, sa fie cu tine dar in acelasi timp sa mai fie si cu altelehappy Tot ce iti pot spune este sa astepti sa vezi cum va puteti intelege(in caz de zice da) etc. In caz de zice nu ai putea sa te porti normal, chiar daca suferi, vei gasi tu cum sa te descarci succeshappy

| Ichnat a răspuns:

Sincer, nu vad care e problema happy. Du-te duminica la intalnire, bea un suc gratis din partea baiatului si vezi ce vrea happy sa zica tongue

| FrumoasaTa explică (pentru Ichnat):

Pai aici este problema. Duminica are o competitie la fotbal si nu va fi acasa pina dupa-amiaza.Dar in schimb mi-a promis sa-mi zica pe chat raspunsul. Observ ca-mi vorbeste sincer.Azi dimineata l-am sunat de 2 ori si nu mi-a raspuns.In schimb cind l-am sunat pe la 12 mi-a raspuns si si-a cerut scuze in cel mai romantic mod(desi era taica-sau linga el)nu a dat de banuit dar eu in schimb am inteles tot ce avea de zis

| Ichnat a răspuns (pentru FrumoasaTa):

Eu cred ca sti ce raspuns va da mainewinking... Reiese din comportamentul lui fata de tine, poate vrea sa vada cat de interesata esti de el tongue

Astept cu nerabdare ziua de miine. Daca mi-ai putea da un sfat ca sa nu mai am asa de multe emotii!

tongue Emotiile pot fi si constructive! happy Oricum sa-mi trasmi-ti si mie ce verdictul final de maine, daca nu te superii big grin mai facut tareeeee curios :X

Cu siguranta ca te voi anunta si pe tine ce raspuns mi-a dat

Astept! tongue

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Ce dq să îți zicem?
Așteaptă până mâine.

| FrumoasaTa explică (pentru TheBirdOfTheHermes):

Pai astept, dar dupa ce fac? Mentionez ca niciodata nu m-am indragostit de cel mai bun prieten

| NewTerminator a răspuns:

In primul rand puteai sa te duci k dc dracu n te-ai dus numi pot imagina si acua steapta pana maine ca no sa crapi

| FrumoasaTa explică (pentru NewTerminator):

Cred ca ai inteles ceva gresit... Unde sa ma duc? la dracu? Sau mie acum mi-e somn si nu mai gindesc bine?:-D