Sfatul meu:NU AVEA INCREDERE IN BAIETI! Desi depinde de comportamenul lui. Poate si lui ii placea de tine dar nu vreia sa iti spuna, in acest caz prietena ta a facut ceva bun...Dar mai este si cazul cand el poate minti, sa fie cu tine dar in acelasi timp sa mai fie si cu altele Tot ce iti pot spune este sa astepti sa vezi cum va puteti intelege(in caz de zice da) etc. In caz de zice nu ai putea sa te porti normal, chiar daca suferi, vei gasi tu cum sa te descarci succes
Sincer, nu vad care e problema . Du-te duminica la intalnire, bea un suc gratis din partea baiatului si vezi ce vrea sa zica
Pai aici este problema. Duminica are o competitie la fotbal si nu va fi acasa pina dupa-amiaza.Dar in schimb mi-a promis sa-mi zica pe chat raspunsul. Observ ca-mi vorbeste sincer.Azi dimineata l-am sunat de 2 ori si nu mi-a raspuns.In schimb cind l-am sunat pe la 12 mi-a raspuns si si-a cerut scuze in cel mai romantic mod(desi era taica-sau linga el)nu a dat de banuit dar eu in schimb am inteles tot ce avea de zis
Eu cred ca sti ce raspuns va da maine... Reiese din comportamentul lui fata de tine, poate vrea sa vada cat de interesata esti de el
Astept cu nerabdare ziua de miine. Daca mi-ai putea da un sfat ca sa nu mai am asa de multe emotii!
Emotiile pot fi si constructive! Oricum sa-mi trasmi-ti si mie ce verdictul final de maine, daca nu te superii mai facut tareeeee curios :X
Cu siguranta ca te voi anunta si pe tine ce raspuns mi-a dat
Astept!
Pai astept, dar dupa ce fac? Mentionez ca niciodata nu m-am indragostit de cel mai bun prieten
In primul rand puteai sa te duci k dc dracu n te-ai dus numi pot imagina si acua steapta pana maine ca no sa crapi
Cred ca ai inteles ceva gresit... Unde sa ma duc? la dracu? Sau mie acum mi-e somn si nu mai gindesc bine?:-D
Zayka1997 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: