| A4DrIAn a întrebat:

am o intrebare de pus:
Mam mutat de curand in italia si imi place de o fata am 12 ani normal nu prea stiu sa vb. dar de exemplu cand voi sti ce credeti ce ar trebui sa fac.
Cine da cel mai bun raspuns FUNDA!

Răspuns Câştigător
| butterfly_7758 a răspuns:

Pentru inceput ar trebui sa vorbesti cu ea ca si un amic iar mai apoi dupa ce o sa va mai cunoasteti sa vorbesti cu ea mai mult decat un prieten. sa ai grija de cum te vei comporta ca sa ai o imagine placuta in fata ei. multa baftahappy fundapuppy dog eyes

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa te imprietenesti cu ea si daca ii place de tine va bagati pe fir. Ai grija ca italiencele nu prea se ataseaza de romani, le e frica ca fura, au tampenii in capul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.pentru inceput flirtezi ca ea.deci te uiti fix in ochii ei prinzi curaj faci cunostinta cu ea cati ani are sau nah daca stii intrebi chesti marunte...in fine asa sunt si unele fete se gandesc la prima intalnire cu un baiat oare ce sa spuna? sa nu va plictisiti si din astea dar oricum nu are rost sa-ti pregatesti replicile tale de acasa pentru ca oricum cand o vei avea in fata nnu mai stii cu ce sa incepi am incercat si eu chestia asta si deci nu a merslaughing
oricum improvizezi pe parcurs totul vine de la tine doar nu inveti o poezie ca sa nu iei 4laughing vei vedea tu pe parcurs...

| vάĝàвøήτ a răspuns:

Pai fratie mergi la ea fa cunostiinta cu ea, imprieteniti`va dupa fa`ii complimnte tot timpul cand o vezi gen "cf frumoaso"; pe o sa te placa de la un timp iti garantezwinking