| nickolas a întrebat:

am o intrebare delicata.va rog sa nu o treceti cu vederea. Un an in urma o fata ma placea.EU o uram pe atunci.NU o puteam suporta.de la un timp am inceput sa prietenim insa avem pareri contradictorii.stam in aceeasi banca. Dar toata ziua ne certam.scrim unul altuia pe banca pe caiete, ne inghiontim, tipam unul la altul ne lovim(in gluma). nu inteleg ce se intimpla cind ma cert cu dinsa ard de furie eae tot, iar la sfirist ambii ridem si ne impacam.am impresia ca o plac.ma gindesc des la ea. mi se pare ca si ea ma place dar nu sunt sigur. ce spuneti poate fi asta numita iubire prin cearta. funda si vot pentru cel mai bun raspuns.

2 răspunsuri:
| LinNaA a răspuns:

Heh...cunoscuta poveste! ideea e ca si eu anul trecut stateam in banca cu un baiat si permanent ne loveam,ne scriam pe miini unu pe altu,ne mai numeam citeodata,apoi ne uitam unul la altul si rideam,nici eu nu puteam intelege bine daca il plac sau pur si simplu prieten,am inceput din ce in ce mai mult s stau cu dinsu,si cred ca prietenia noastra parea mai interesanta cind ne bateam ptk niciodata nu ne plictiseam unul de altul,dar un pic mai tirziu el mi-a zis ca ma iubeste si ca vrea sa fie impreuna cu mine! deci de la inceput am ramas socata, deoarece credeam ca doar eu il plac el pe mine nu! si iata ca deci acum sintem impreuna, deja ca un cuplu si pot s iti zic ca ne mai batem din cind in cind(clar ca in gluma)cred ca asta ne face relatia mai speciala! Deci...totul poate incepe de la o simpla prietenie cu colega de banca si desigur cu multa hirjoneala! Mai intii dati bine seama daca o placi nu ca pe simpla prietena! Asta e cel mai important! Peurma incepe a petrece cit mai mult timp cu dinsa! Straduiete sa deveniti mai apropiati! Succese! Astept funda! Sper sa te ajutat:*

| aliali2000 a răspuns:

Pai asta cum iubirea o stii numai tu. poti sa nu te mai certi cu ea sa fii mai dragut cu ea si sa te uiti la ea. Fii mai romantic.